Grupa Retro “osvežila” postavu i priprema novi singl pod radnim nazivom “Za mene ne brini”

0
189
Grupa Retro/Photo: press promo
Oglasi

Grupa Retro je u 2024. godinu ušla u potpuno novom izdanju. Nakon što su početkom 2023. godine proslavili pet godina postojanja i objavili dugo najavljivani autorski album prvijenac naziva “Drama” u saradnji sa Hayat Production, uz brojne nastupe i gostovanja tokom prošle godine grupa nastavlja dalje sa svojim uspešnim radom i to u novom sastavu.

Pored gitariste Armina Alagića u grupu se vraćaju bubnjar Nermin Dedić i gitarista Haris Pozderac, a pridružuju im se i novi članovi Šahsudin Osmanović na bas gitari koji je u prošlosti nastupao sa grupom Start, kao i lider benda Misery Crown i vokal Dinko Kečalović koji je najznačajniji autorski rad do sad ostvario sa grupom Storia, a nastupao je i sa bendovima Crazy Cats, Space Patrol i Loose Gravity. Svoje vokalne sposobnosti pokazao je i u show-u “Zvijezda možeš biti ti” u produkciji Hayat televizije gde je dogurao do finala u sezoni 6 te u showu “RTL Zvijezde 2018” u produkciji hrvatske RTL televizije. Tu je naravno i dugogodišnji saradnik grupe studijski producent i ton majstor Nemdžad Alić.

Uz iskustvo, osveženje i novi štih sa novom postavom grupa Retro nastavlja sa nastupima i gostovanjima, marljivo rade i na novim autorskim pesmama te najavaljuju novi singl radnog naziva “Za mene ne brini” koji bi uskoro trebalo da bude objavljen.

Ekipa iz Bihača sa svirkama kreće 31. maja u Pub Now Sanski Most, početkom jula nastupaju na motorijadi MK Stara Karabaja u Bihaću, august je rezervisan za Neum i pivnicu hotela Vapore, a sve novosti i najave nastupa možete pronaći na njihovoj službenoj web stranici www.gruparetro.com i službenim profilima na društvenim mrežama.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime