Adel priznala: Us***a sam se od treme kad je Lejdi Gaga došla na moj koncert…

0
281
Adel/Photo: Raven Varona, promo
Oglasi

U intervjuu za The Hollywood Reporter Adel je priznala da nikad nije bila nervoznija na nekom svom koncertu nego kad je saznala da je na njen koncert u Las Vegasu došla Lejdi Gaga.

Adel je u intervju ispričala da se osećala stvarno jako nervozno nakon što je saznala da je Lejdi Gaga bila u publici na jednom od njezinih nastupa. Gaga je posjetila na jednom od njezih rezidencijalnih nastupa ‘Weekends With Adele’ u Caesar’s Palaceu u Las Vegasu.

Adel na odvikavanju: Prestala sam sa alkoholom pre tri meseca, ali mi nedostaje…

– U jednom momentu je Lejdi Gaga došla do mene i provela sam neko vreme s njom jer je jako cenim. I onda sam počela da pričam kao je ceo show užasan, da je to sve smeće i da užasno pevam. Rekla sam joj da je i moja haljina grozna i nastavila da osuđujem samu sebe. Znam da nije trebalo to da pričam ali bila sam strašno nervozna. Rekli su mi da će doći na moj nastup ali nije se prerušila već jednostavno nije bila doterana. Usr… sam se od treme kada sam saznala da je došla da me vidi – ispričala je Adel u intervjuu, pokušavajući da dočara nervozu kakvu je doživela kada je upoznala Lejdi Gagu.

Adel “pukla” pred publikom: Nastupi uživo me užasavaju, išla sam na terapije pet puta dnevno…

Trenutno su njeni rezidencijalni nastupi za 2023. došli do kraja, a Adel će ostatak godine uzeti pauzu od svoje rezidencije. Poslednji deo njenih nastupa u Caesar’s Palace ponovno će započeti sledećeg mjeseca.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime