Adel “pukla” pred publikom: Nastupi uživo me užasavaju, išla sam na terapije pet puta dnevno…

0
378
Weekends with Adele. screenshot
Oglasi

Na svom poslednjem koncertu u Las Vegasu, Adel se otvorila pred fanovima i pričala je o svom mentalnom zdravlju. Pevačica je otkrila da prvi put ponovo razgovara sa terapeutom nakon razvoda od bivšeg supruga Sajmona Koneckog koji se odigrao 2019. godine.

– Ponovo sam krenula na terapiju jer nisam išla nekoliko godina. Morala sam da počnem. Ranije, kada sam prolazila kroz razvod, išla sam na pet terapija dnevno. Ali sam prestala da se smatram odgovornom za sopstveno ponašanje i stvari koje sam rekla – priznala je.

Adel “nestala” na kraju koncerta u Las Vegasu

Britanska muzička diva otkrila je svojim obožavaocima da joj je potrebna terapija kako bi u narednim emisijama mogla najbolje da nastupa i dodala da sada namerava da radi na sebi svake nedelje.

– Moja ovonedeljna terapija je bila zaista zanimljiva. Radilo se o ovim mojim koncertima. Uvek sam jako emotivna. Volim da pravim muziku, ali ima nešto u nastupu uživo što me zapravo užasava i ispunjava strahom – iskrena je bila Adel.

E pa, kasno je sad… Adel kaže da smo sve vreme pogrešno izgovarali njeno ime

Podsetimo, Adel je nakon višestrukih odlaganja u novembru započela ciklus nastupa pod nazivom Vikendi sa Adel u hotelu u Las Vegasu, koji će trajati do marta. Nedavno je održala koncert koji je bio, kako mediji prenose – magičan.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime