AC/DC objavili deo nove pesme “Shot in the Dark… Džonson “kida” kao nekad

0
459
Oglasi
AC/DC/Photo: printscreen instagram@siteacdcbrasil
AC/DC/Photo: printscreen instagram@siteacdcbrasil

Samo “zalogaj” muzike koja fanove čeka na predstojećem albumu AC/DC benda objavljen je juče, ali za mnoge je i to bilo dovoljno.

Zvanično je… AC/DC su opet zajedno, tu je i prva nova zajednička fotka, a vest objavili – po lokalnim novinama u Britaniji

Trideset sekundi klipa nove pesme “Shot in the Dark” sakupilo je za kratko vreme više od 5.500 komentara.

– Preslušao sam ovaj isečak ne znam koliko puta. Zvuči je*eno fantastično.

– Let there be rock in 2020?? – neki su od njih.

 


View this post on Instagram

SHOT IN THE DARK #PWRUP⚡

A post shared by AC/DC (@acdc) on

Rock’n’roll legende cele su nedelje zadirkivali publiku vestima o svom povratku, da bi ih na kraju konačno potvrdili objavama u lokalnim novinama širom Velike Britanije. U sastav se vraćaju najpoznatiji živi članovi, a po svemu sudeći njihov novi album zvaće se PWR/UP.

“Shot in the Dark” je tipična AC/DC pesma na kojoj su radili gitarista Angus Jang, Brajan Džonson (vokal), Fil Rud (bubnjevi) i Klif Vilijams (bas). Sastav je zaokružio Stivi Jang sa ritam gitarom, zamenivši na tom mestu pokojnog Malkolma Janga.

Ono što je mnoge oduševilo na ovom klipu je da ponovo čuju unikatni glas Brajana Džonsona, koji je na poslednoj turneji morao da istupi iz benda zbog problema sa sluhom. Njega je nakratko zamenio Eksl Rouz, ali sada kada je problem rešen, Džonson se vratio u AC/DC.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime