Home»Kult»Zvanično je… AC/DC su opet zajedno, tu je i prva nova zajednička fotka, a vest objavili – po lokalnim novinama u Britaniji

Zvanično je… AC/DC su opet zajedno, tu je i prva nova zajednička fotka, a vest objavili – po lokalnim novinama u Britaniji

6
Shares
Pinterest Google+
AC/DC, promo
AC/DC, promo

Pevač Bajan Džonson, basista Klif Vilijams i bubnjar Fil Rud zvanično su se vratili u AC/DC, što pokazuje i prva službena fotografija ponovo okupljenog benda.

Fotografija je potvrdila dugogodišnje glasine, koje su prvi put počele da kruđe 2018. godine, o povratku trojca ubend. Frontmen benda od 1980. godine, Džonson je iz benda izašao 2016. godine nakon što je doživeo gubitak sluha, dok je Ruda na turneji “Rock or Bust” zamenio Kris Slejd. Basista Vilijams službeno se povukao iz benda 2017. godine.

Posle dugog perioda tišine, uobičajene prakse u AC/DC svitu, proteklih nedelja došlo do pravog naleta aktivnosti iz benda.

KAD VEŠTAČKA INTELIGENCIJA KOPIRA AC/DC… DOBIJE SE OVAJ URNEBES OD PESME. MADA, DA LIČI… LIČI

Čitaoce lokalnih novina u Tisajdu, Njukaslu, Glazgovu, Mančesteru i Birmingemu dočekali su neočekivani AC/DC oglasi dok su listali jučerašnja izdanja.

Oglasi na pola stranice sadrže pitanje: “Jeste li spremni?” iznad tajanstvenog PWR-UP logotipa koji se pojavio ranije ove sedmice na plakatu ispred stare škole Angusa Janga, Ashfield Boys, na jugozapadu Sidneja.

Ponovno aktivirajući svoje kanale na društvenim mrežama u ponedeljak objavljivanjem kratkog videozapisa s uključenim kultnim logotipom benda, australijski rock divovi možda su dali veliki nagoveštaj o naslovu svog nastavka albuma “Rock Or Bust” iz 2014. godine.

ARE YOU READY? #PWRUP ⚡

Posted by AC/DC on Wednesday, September 30, 2020

Dobrodošli, gospodo, predugo vas nije bilo.

HL/Izvor: Classic Rock

 

Previous post

Ko je zapravo bio River Finiks... razmažena zvezda sklona porocima ili usamljenik sa misijom za koju mu je trebalo samo 23 godine života?

Next post

On se baš zaljubio u Srbiju... Bojsi iz "Mućki" objavio video s novom porukom fanovima, a nagovorio je i Del Boja...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *