15-godišnja ćerka Dejva Grola predvodila Foo Fighterse na festivalu Lollapalooza… pogledajte kako je to izgledalo i zvučalo

0
328
Oglasi
Dejv i Vajolet Grol/Photo: Lollapalooza 2021 screenshot
Dejv i Vajolet Grol/Photo: Lollapalooza 2021 screenshot

Povodom sedmog rođendana Ofelije Sent Grol, u nedelju, 1. avgusta, Vajolet Maj, najstarija ćerka Dejva Grola u Džordin Blum, nastupila je uz tatin bend na festivalu Lollapalooza 2021.

Dejv Grol preporučio 3 albuma koje svaki mladi muzičar mora da presluša…  Jedan od njih je potpuno neočekivan izbor

Vajolet (15) se pridružila Foo Fightersimau na bini za obradu pesme “Nausea” LA punk pionira X, koju je prethodno izvela i u američkoj TV emisiji “Jimmy Kimmel Live”, kada je iza nje stajao njen otac, njegov bivši kolega iz Nirvane Krist Novoselic, bivši Slejer Dejv Lombardo i producent Greg Kurstin. Pesma je u ovoj verziji prvobitno snimljena za Grolov dokumentarni film, “What Drives Us”.

Dejv Grol otkrio: Zatekao sam moju mamu kako pije pivo sa ekipom iz Green Daya

Nakon što je pred publikom u Čikagu poželeo srećan rođendan svojoj najmlažoj čerki, Dejv Grol je dočekao svoju najstariju ćerku na sceni rečima “Ako opstanete dovoljno dugo na sceni, možda će se i vaša ćerka pridružiti vašem bendu …“. Zatim je pozdravio Vajolet sa šalom da je “najgora osoba koju poznaje u životu” pre nego što se odmakao od mikrofona i pustio je da predvodi njegov bend.

Kako je Grolova mala iskoristila svoj trenutak pod reflektorima možete da vidite na 1h, 29 minuta i 50 sekundi ovog snimka kompletnog koncerta:

HL/Izvor: loudersound.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime