Zubić vila ispunila želju publike… Novi bend, novi album i stari, dobri osećaj na koncertu Mileta Kekina u MTS dvorani

0
602
Mile Kekin, MTS dvorana/ Photo: AleX
Oglasi

Mile Kekin živi novi život, uz novi bend i novi album, a u njega je uvrstio i sinoć održan, koncert u MTS dvorani. Prvi “sedeći”, kako je sam rekao na početku.

Šta će reći ljudi? Mile Kekin objavio album “Nježno đonom”…

Različite emocije smenjivale su se i na sceni i u publici, na raskršću novih hitova i starih pesama Mileta Kekina i Hladnog piva.

Vođen vajbom publike, koja je sudeći po reakcijama, jedva čekala novo druženje sa majstorom rokenrolau, u sinergiji sa novim sastavom, Kekin je izveo ne samo pesme sa svog drugog solističkog albuma “Nežno đonom“, već i one starije svima dobro poznate.

Mile Kekin, MTS dvorana/ Photo: AleX

Smenjivali su se hitovi : “Nije sve tako sivo”, “Pitala si me”, “Pjevajte nešto ljubavno”, “Samo za taj osećaj”…

A pesme “Mala“, “Ratnik svjetla “ i “Guvernal“ koji su se uveliko odomaćile na muzičkim listama, odlično su primljene kod publike, koja je sve numere pevala u glas, od početka do kraja.

Veliko iznenađenje za prisutne sinoć u MTS dvorani bilo je izvođenje numere “Atlantida”, duet sa Bajagom, koju su kolege prvi put izvele zajedno uživo.

Mile Kekin objavio spot za “urnebesno apokaliptičnu” pesmu “Zubić vila“, uz podršku ćerke Miše…

I posle izvođenja 30 pesama na sinoćnjem koncertu, obistinilo se ono što je govorio Kekin o svom novom albumu, a publika je i dokazala njegove reči “da se uz Nježno đonom može zapevati, zaigrati, nasmejati se, ali i zamisliti nad samim sobom”.

Koncert Mileta Kekina, MTS dvorana/ Photo: AleX
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime