Zoster ponovo u Beogradu, 15. juna u Botaničkoj bašti…

0
103
Zoster OK fest/Photo: Alex
Oglasi

Regionalno popularni bend Zoster održaće koncert 15. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac”, u organizaciji producentske kuće Long Play.

Grupa iz Mostara se posle samo nekoliko meseci vraća pred beogradsku publiku, posle vrhunskog koncerta koji su nedavno održali u Dorćol Platzu, da bi što internzivnije promovisao peti studijski album “Najgori”, koji su obožavaoci u svim krajevima regiona odlično prihvatili.

Kad dođu “Najgori”, ali naši – mozak na pašnjak, srce na mestu… Zoster pokidao u Dorćol Platzu

Ovoga puta, u jedinstvenom ambijentu Botaničke bašte “Jevremovac” nizaće se već uveliko popularne numere sa aktuelnog albuma – “Čovjek zvani činjenica”, “Kuda idu svi ti ljudi”, “Mozak na pašnjak”, “Čovjek želi da je ptica”, “Najgori”…, kao i nezaobilazni hitovi iz ranijih faza karijere – “Volio sam te”, “Budi svoj”, “Američki film”…

– Mi smo koncertni bend, nismo hteli da objavimo album koji nećemo da sviramo. Koncert je živ. To je kao, recimo, teatar i film. Studijski snimak je kao film, a koncert je kao teatar. On traži koncentraciju, prisutnost i mi to dobro radimo – naglašava pevač i vođa grupe Mario Knezović.

Ulaznice za koncert Zostera 15. juna u Botaničkoj bašti “Jevremovac” u pretprodaji koštaju 2.000 dinara i mogu se nabaviti putem prodajne mreže Tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime