“Život piše bluz” u četvrtak u Metropolisu… Promocija debi albuma grupe Vlada i Teoretičari zavere

0
295
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

U četvrtak, 5. marta od 20:00 časova u Muzičkoj kući Metropolis održaće se koncertna promocija debitantskog ostvarenja grupe Vlada i Teoretičari zavere – “Život piše bluz” (Metropolis Music).

O albumu će tom prilikom govoriti Žikica Simić i Bane Lokner, a promociju će voditi Igor Brakus i Smiljan Banjac.

Posle toga biće održan koncert grupe Vlada i Teoretičari zavere na kome će predstaviti svoje nove pesme uz podršku specijalnih gostiju Saše Loknera i Nikole Čuturila.

“Život piše bluz” je album koji nam donosi devet autorskih pesama u bluz rok maniru i koje predstavljaju zbirku autobiografskih pesama iz života Vladana Stojanovića koji je i autor svih stihova osim za numeru “Dođi u bar” (delo Nikole Čuturila).

Pored Nikole Čuturila, na albumu su gostovali i Marija Mihajlović (vokal), Aleksandar Saša Lokner (klavir i hammond), Nikola Vukotić (bubnjevi) i Sava Ristić (usna harmonika).

Album je najavljen singlom “Bluz odbačenog psa” za koji je snimljen i sjajni animirani video spot u produkciji Crater studija.

“Život piše bluz” objavljen je na kompakt disku kao i na svim većim digitalnim platformama.

Bend Vlada i Teoretičari zavere su: Vladan “El Gigante” Stojanović (vokal, gitara, viola i prateći vokali), Branislav Petrović “Banana” (producent, snimatelj, slide gitara, bas i prateći vokali), Milovan Paunović (klavir, hammond) i Nenad Žule Nikolić (bubnjevi).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime