Završena sudska “bitka”… Naslednici Majkla Džeksona se nagodili sa Diznijem

0
328
Oglasi
Majkl Džekson/Photo: YouTube printscreen
Majkl Džekson/Photo: YouTube printscreen

Sudska bitka duga 17 meseci između naslednika Majkla Džeksona i Diznija, zbog neautorizovanog TV dokumentarnog filma “Poslednji dani Majkla Džeksona”, završena je nagodbom.

U tužbi je navedeno da su u dokumentracu korišćeni “značajni delovi” spotova, koncertnih i dokumentarnih snimaka koji pripadaju naslednicima pokojnog kralja pop muzike, bez odobrenja.

Bili su ljuti i što je Džeksonova slika korišćena u promotivnom materijalu za dokumentarac, bez dozvole, nakon čega je ABC, koji je u vlasništvu Diznija, povukao promotivnu fotografiju.

Detalji nagodbe nisu otkriveni, a portparol Džeksonovih je izjavio da je stvar mirno rešena.

Majkl Džekson je umro u svom krevetu 25. juna 2009, nakon što je uzeo preveliku dozu propofola koji nije smeo da ima kod sebe. Imao je 50 godina.

Autopsijom je utvrđeno da je Džekson bio “hodajuća apoteka”, da je dnevno gutao najmanje po šaku lekova, i da je bilo pitanje vremena kada bi mu srce samo otkazalo od takvog života.

“Kralj popa”, ostavio je za sobom troje dece, Majkla “Princa”, Paris i Princa, čiji je nadimak “Ćebence”. Prvo dvoje dece dobio je iz braka sa medicinskom sestrom Deborom Rou, dok identitet surogat-majke koja je rodila mlađeg sina nikada nije otkrio.

https://www.youtube.com/watch?v=HFqukDLhTRY

HL/Izvor: mondo.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime