Artan Lili, počelo je… Pet video premijera, pet dana zaredom na RTS- u

0
306
Oglasi
Artan Lili/ Photo: Promo
Artan Lili/ Photo: Promo

Posle prošlonedeljnih pet premijera na Prvom programu Radio Beograda (emisija “Pop karusel”), a zahvaljujući mogućnostima medijskog sistema Javnog servisa Srbije- multimedijska promocija novih pesama grupe Artan Lili se nastavlja.

Od ponedeljka do petka, svakog dana od 9:55, premijerno ćemo gledati po jedan, od ukupno pet video spotova za nove pesme sa predstojećeg, trećeg albuma grupe.

Spotovi će biti emitovani na TV programu RTS3 Javnog servisa (kanal kulture), internet platformi RTS Planeta i tv kanalu RTS Muzika.

Ovu nesvakidašnju promociju, koja obuhvata predstavljanje na radiju, televiziji, kablovskom kanalu,  internetu i društvenim mrežama, osmislili su zajedno članovi grupe i tim PGP RTS- a, a u ime saradnje koja je nedavno ostvarena.

Zajedno sa Croatia Rekordsom, PGP RTS će objaviti reizdanja prva dva albuma sastava Artan Lili a do kraja iduće godine biće objavljen i treći muzički materijal ovog beogradskog noise-pop sastava.

Artan Lili, Al Rok Fest/Photo: AleX
Artan Lili, Al Rok Fest/Photo: AleX

Audio i video verzije novih pet pesama grupe Artan Lili će (istim redosledom i tempom) biće sukcesivno objavljivane i na zvaničnim YouTube kanalima (grupe, PGP RTS- a i Jugoton Croatia recordsa), kao i na ostalim digitalnim platformama (Deezer, Spotify, Google music, Amazon, iTunes, Bandcamp, qobuz…) kao i na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Novinari su nedavno imali priliku da  predpremijerno u RTS Klubu vide spotove  za nove pesme Artana.

 – Novi Artani su pred vama – izjavio je frontmen Bojan Slačala i dodao – naporno smo radili da završimo čitav novogodišnji paket od pet video singlova. Sve zvuči i izgleda sjajno, vrlo smo zadovoljni. Svi jedva čekamo da pesme odu u etar, do svih vas. Nestrpljenje da se to što pre desi  je veliko, euforija još veća, a sreća najveća!

Istim redosledom kao i audio verzije na Radio Beogradu 1 protekle sedmice, biće premijerno emitovani i video spotovi u medijskom sistemu RTS- a: prvo ćemo videti spot za pesmu “Maca”, zatim za “Foliram”, “Priča”, “Oud” i u petak 27. decembra premijeru spota za pesmu “Padana”.

Za novi zvuk grupe Artan Lili  je zaslužan producent Marko Benini, a videografiju je sa saradnicima realizovao Miodrag Cicović  (Straight Mickey).

“Maca”, prvi premijerno emitovani spot …

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime