Zašto se Kristofer Nolan izvinjavao Florens Pju zbog uloge u “Openhajmeru”…

0
210
Floirens Pju, Oppenheimer
Oglasi

Florens Pju tumači Džin Tetlok u “Openhajmer”. Tetlok je bila članica Komunističke partije i imala je romansu sa Robertom Openhajmerom, što je prikazano i u filmu Kristofera Nolana.

Oni koji su gledali ovo trosatno ostvarenje znaju da je ova dama sporedni lik u epskoj priči, a upravo činjenica da se ne radi o velikoj ulozi naterala je Kristofera Nolana da se izvinjava engleskoj glumici kada joj je ponudio rolu, budući da Florens Pju već godinama igra glavne junakinje u filmovima.

Ne, ovo NIJE filmski scenario… Brat Kristofera Nolana bio je optužen da je plaćeni ubica, koristio je pseudonim – “Openhajmer”

– Nisam zaista znala šta se dešava i koji film će da snimi. Osim što sam znala da je Kris zaista, zaista želeo da budem svesna da to nije bila velika uloga i da razume ako ne želim da je prihvatim. A ja sam mu rekla: ‘Nije važno. Čak i ako sam aparat za kafu u kafiću u zadnjem delu sobe, hajde da to uradimo“ – prisetila se 27-godišnja engleska glumica u intervjuu za MTV UK svog razgovora sa rediteljem “Openhajmera”.

Iskoristite priliku… Jugoslovenski film “Slučaj Openhajmer” iz 1970. je ponovo na YouTubeu, koliko još – ne znamo

Pju je upoznala Nolana u Njujorku dok je snimala film “Dobra osoba”. Oni su razgovarali o njenoj potencijalnoj ulozi u “Openhajmeru”.

– Sećam se da se izvinio zbog veličine uloge. Rekla sam mu: ‘Molim te, ne izvinjavaj se’. A onda je rekao: ‘Poslaćemo ti scenario, i iskreno, ti ga samo pročitaj i odluči da li ti odgovara… Potpuno razumem ako ti ne odgovara što nije velika uloga“ – opisala je ovaj razgovor Florens Pju i dodala: – I sećam se te večeri kada sam dobila scenario da sam odmah pomislili u sebi: ‘Nema potrebe da dalje čitam. Znam da ću prihvatiti ulogu.’

Legendarni Pol Šreder tvrdi: “Openhajmer” je najbolji i najvažniji film u ovom veku…

Od svog izlaska u julu, “Openhajmer” je postao četvrti film sa najvećom zaradom u 2023. godini, a mnogi ga vide i kao favorita na sledećoj dodeli Oskara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime