Zašto Majli Sajrus neće na turneju?

0
287
Majli Sajrus/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Majli Sajrus postigla je novi veliki uspeh novim albumom “Endless Summer Vacation” i globalnim hitom “Flowers”, ali bivša Disneyjeva zvezda neće tako skoro taj uspeh obeležiti turnejom.

Ona baš voli kad je gola… Majli Sajrus objavila spot za pesmu “Jaded” i, naravno, već ima milione pregleda

Pevačica izgleda nema želju za odlaskom na turneju i pevanjem pred hiljdama obožavalaca. U intervjuu za britanski Vogue je rekla:

– Nakon poslednje turneje koju sam radila 2014., sve sam više to dovodila u pitanje. I ne, ne mogu.

– Ne samo da ne mogu – nastavila je – nego to i ne želim. Želim li da živim svoj život za nečije zadovoljstvo ili ispunjenje osim za svoje?

Fanovi su ubeđeni da je Majli Sajrus objavila tajni album pod pseudonimom…

Majli je ranije rekla da voli da nastupa pred prijateljima i u intimnom okruženju dodavši:

– Pevanje pred stotinama hiljada ljudi nije stvar koju volim. Nema povezanosti. Nema sigurnosti i nije prirodno. Osećaj je izolujući, jer ste pred 100.000 ljudi, a sami ste.

Pre gotovo deset godina, 2014., Sajrus je imala “Bangerz” turneju koja se sastojala od 78 nastupa između februara i oktobra širom diljem Kanade, Sjedinjenih Država, Evrope, Latinske Amerike, Australije i Novog Zelanda.

Od tada je Sajrus smanjila broj nastupa. Godine 2015. održala je osam koncerata između SAD i Kanade na “Milky Milk Milk” turneji kako bi promovisala svoj peti studijski album “Miley Cyrus and Her Dead Petz”. 2019. krenula je na turneju od sedam nastupa pod nazivom “Festival Tour” na kojoj je pokrivala gradove u Evropi. Prošle godine održala je “Attention Tour” sa svega pet koncerata, jedan u L.A., a ostatak u južnoameričkim gradovima.

Majli Sajrus ima pesmu koja je najbrže u istoriji dostigla milijardu streamova…

Prošlog utorka, pevačica je objavila video spot za “Jaded”, treći singl s njenog osmog studijskog albuma objavljenog u martu, a koji je debitovao na 3. mestu Billboard 200 liste. “Flowers” je osam nedelja bila na vrhu Billboard Hot 100, i to je postala pesma koja je najbrže u istoriji Spotifyja dosegla 1 milijardu streamova.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime