Zakazano suđenje Deniju Mastersonu… Zvezdi “Veselih 70-ih” i  članu Sajentološke crkve preti 45 godina zatvora zbog silovanja

0
454
Oglasi
Deni Masterson/Photo: Netflix promo
Deni Masterson/Photo: Netflix promo

Četiri dana je Šarlin F. Olmedo, sutkinja okruga Los Anđeles, slušala mučne iskaze žena koje je navodno silovao 45-godišnji glumac Deni Masterson, poznat po ulozi u tv seriji “Vesele sedamdesete” (That 70’s Show), u periodu od 2001. do 2003. godine.

Posle saslušanja, zaključila je da ima dovoljno dokaza da se protiv Mastersona pokrene sudski postupak koji će početi 7. juna. Masterson je bio uhapšen u junu prošle godine ali se nalazi na slobodi pošto je platio 3,3 miliona dolara kaucije. Ako na kraju suđenja bude proglašen krivim, sledi mu kazna do 45 godina zatvora.

ŠTA SE OVO DEŠAVA…? VODITELJA “MYTHBUSTERSA” SESTRA OPTUŽILA ZA SILOVANJE

Masterson je u junu prošle godine osumnjičen da je silovao tri žene i to u svom apartmanu u Los Anđelesu. Tom Mesero, Mastersonov advokat, izjavio je kako se njegov klijent ne smatra krivim i da su se seksualni odnosi dogodili, ali uz uzajamni pristanak, što će oni dokazati na sudu. Tokom sudskog saslušanja žrtava, Tom Mesero je rekao kako u njihovim iskazima postoje nedoslednosti i istakao da su tužipci podstaknuti svojom mržnjom prema Sajentološkoj crkvi. Mesero je više puta rekao da je ovo suđenje zapravo napad na Sajentološku crkvu.

RON DŽEREMI, NAJPOZNATIJI SVETSKI GLUMAC U FILMOVIMA ZA ODRASLE, OPTUŽEN ZA SILOVANJE… PRETI MU 90 GODINA ZATVORA

Naime, Masterson je poznati član Sajentološke crkve dok su sve tri žene koje ga terete bivše članice iste crkve. Sutkinja je zaključila kako su njihovi iskazi utemeljeni i da ih je crkvena dogma sprečavala da i ranije prijave ova silovanja.

Saznanja o navodnim silovanjima Denija Mastersona prvi put su se pojavila 2017. godine, u trenutku kada je on snimao popularnu Netflixovu seriju “The Ranch” u kojoj je glavnu ulogu imao Ešton Kučer, s kojim je Masterson glumio i u seriji “Vesele sedamdesete” od 1998. do 2006. godine. Posle tih saznanja, krajem 2017. godine, Masterson je izbačen iz serije.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime