Home»TV»Šta se ovo dešava…? Voditelja “Mythbustersa” sestra optužila za silovanje

Šta se ovo dešava…? Voditelja “Mythbustersa” sestra optužila za silovanje

4
Shares
Pinterest Google+
Adam Sevidž/Photo: YouTube printscreen
Adam Sevidž/Photo: YouTube printscreen

Adam Sevidž, voditelj popularne emisije “Mythbusters”, otpužen je da je silovao mlađu sestru tokom sedamdesetih godina prošlog veka.

Sevidža je za ovaj stravičan zločin optužila mlađa sestra Miranda koja je detaljno opisala na šta je brat prisiljavao kada je bila dete.

U tekstu koji su preneli američki mediji, Miranda je navela da ju je brat, navodno, prisilno oralno zadovoljavo i terao da ona njemu uradi isto. Opisala je i da je sprečavao da se otrgne i silovao analno.

– Kada sam rekla porodici da me je brat zlostavljao kada sam bila mala, mislila sam da će se stvari promeniti, da će deliti moju želju da istražimo šta je krenulo po zlu u našoj porodici, ali njihovo ponašanje mi je pokazalo da to nije ništa. Verovali su mi, ali su hteli da potisnem traumu. Smatraju da sam ja problem što se fokusiram na silovanje, a ne na brata koji mi je to radio – napisala je Miranda.

RON DŽEREMI, NAJPOZNATIJI SVETSKI GLUMAC U FILMOVIMA ZA ODRASLE, OPTUŽEN ZA SILOVANJE… PRETI MU 90 GODINA ZATVORA

Ubrzo se oglasio i voditelj koji je negirao optužbe.

– Nadam se da će moja sestra dobiti pomoć koja joj je neophodna da bi pronašla mir, ali ovo mora da se završi – godinama lažno napada mene i ostale članove moje porodice. Širi laži o nama, traži izvor bogatstva, a istovremeno muči celu porodicu. Udaljila se od nas. Boriću se protiv ove uvredljive tužbe i raditi na tome da se ovo konačno završi – izjavio je Sevidž preko svog advokata.

HL/Izvor; usatoday.com

Previous post

Holivud ubija svoje ikone... Mel Gibson na stubu srama, izgubio ulogu zbog homofobije i antisemitizma

Next post

Prvi put u Aleksincu... Pero Defformero 29. avgusta na petom Al Rock Festu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *