Zak Vajld mogao je da bude deo Guns N’ Roses… ali važnije mu je bilo da svojoj devojci kupi picu i sok…

0
191
Zak Vajld, screenshot YouTube
Oglasi

Zak Vajld otkrio je razlog zbog koga se nije pridružio bendu Guns N’ Roses sredinom 90-ih, a vezan je za – ljubav i hranu.

Poznato je da je Vajld bio na audiciji za Guns N’ Roses 1995. godine, godinu dana nakon što je nastupio na kratkotrajnom solo projektu Pride & Glory, i tokom snimanja za projekat “Ozzmosis” Ozija Ozborna. A u novom intervjuu sa SiriusXM Ozzi’s Boneyard, on je otkrio nešto više o tome šta se dogodilo.

– Eksl me je nazvao i on je samo rekao: ‘Hej Zak, Eksl je,’ – rekao je Vajld voditelju emisije Marku Striglu. – Bio sam u fazonu, ‘Hej, šta se dešava čoveče?’ On samo kaže, ‘Samo sam se pitao da li želiš da se sastaneš i džemuješ sa mnom i momcima” i znaš, on kaže, ‘Tvoje ime se pojavilo jer smo svi pričali o tome zašto ne pozovemo Zaka’ ili šta god, a ja sam rekao: ‘Da, naravno čoveče’.

Ko je Last Guitar Hero? Mnogi kažu – Sleš, a evo šta on misli…

– Znate, baš volim taj bend, momci su sjajni momci i neverovatan su bend, tako da smo neko vreme džemovalii tamo, nabacivaliideje, a onda smo krenuli. uradili neke stvari u Dafovoj kući, a onda, znaš, ništa se nije dešavalo, kao, hoćemo li ovo da radimo ili šta radimo, jer moram da uštedim novac za picu i sok. da izvedem svoju devojku Znate šta to znači? – rekao je Vajld i nastavio:

– Imali smo puno ideja, napravili neke rifove i slično, ali ništa se stvarno nije dešavalo, a onda je Ozi rekao: ‘Zak, ne mogu da sedim i da te čekam’. Znate, pošto smo uradili “Ozzmosis” i sve slično, on je rekao: ‘Spremam se za turneju,’ šta god da mislim, bez Ozija ne bih ni bio u razgovoru sa Guns N’ Roses, znaš na šta mislim?

– Zato što sve dugujem Oziju, tako da je stvar sa Gansima samo ležala uspavana, znate, jednostavno se ništa nije dešavalo i ja sam rekao: ‘Moram da zaradim novac za picu i sok za svoju devojku, čoveče’.

Vajld je krenuo na turneju sa Ozijem 1995. godine koja mu je obezbedila redovan izvor prihoda kojim je mogao da podrži navike svoje devojke koja je volela sok i picu. I tri godine kasnije, 1998., osnovao je Black Label Society, da par nikada više ne bi gladovao.

HL/Izvor: Louder

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime