Sve je u tajmingu… Majli Sajrus objavila pesmu staru 12 godina i – pokidala

0
178
Majli Sajrus/Promo Doctor (Work It Out)
Oglasi

Majli Sajrus prekjuče je objavila pesmu “Doctor (Work It Out)”, koju je snimila u saradnji s Farelom Vilijamsom.

Na YouTubeu je pesma do sada preslušana više od 19 miliona puta. U komentarima ispod spota nižu se brojni komentari obožavalaca, a mnogi se slažu da bi ova pesma mogla da dostigne popularnost poput hita “Flowers” za koji je 31-godišnja pevačica nedavno dobila Grammy.

Fanovi su ubeđeni da je Majli Sajrus objavila tajni album pod pseudonimom…

“Neverovatno da je ovaj hit napravila pre 12 godina i čuvala ga za pravi trenutak. Bila je ispred svog vremena i pokazala je koliko je talentovana. Bravo, samo napred”, jedan je od komentara obožavaoxa. Naime, pesma “Doctor (Work It Out)” nastala je 2012. godine, a Majli je u razgovoru za za Apple Music 1 objasnila zašto je toliko dugo čekala da je objavi.

– Mi jednostavno verujemo u tajming i u sve što se dešava kada bi trebalo da se dogodi… samo se činilo da je bilo tako slučajno, i bilo je toliko usklađivanja i toliko trenutaka koji su mi dali do znanja da je sada savršeno vreme. Ponekad stvari u našoj prošlosti imaju više smisla u našoj sadašnjosti nego što su ikada imale tada – rekla je Majli.

Uhapšen lik koji godinama proganja Majli Sajrus, prekršio sudsku zabranu prilaska…

– Jednostavno smo znali da je rano. Samo smo znali da smo na putu nečega što je dobro, ali smo osetili da možda okruženje nije spremno za to – nadovezao se Vilijams.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime