Zak Snajder započeo snimanje SF spektakla “Rebel Moon”, objavljene prve fotke iza kulisa…

0
463
Oglasi
Rebel Moon - Zak Snajder/Photo: twitter
Rebel Moon – Zak Snajder/Photo: twitter

Reditelj Zak Snajder podelio je tri fotografije iza kulisa s prvog dana snimanja Netflixovog filma “Rebel Moon”.

“Počelo je”, napisao je reditelj u naslovu. Fotografije označavaju prvi službeni pogled na naučno-fantastični ep pošto je reditelj objavio službeni vizualni koncept filma u decembru prošle godine.

ZAK SNAJDER, REDITELJ “LIGE PRAVDE” I “300”, ŽELI DA SNIMI – RELIGIOZNI PORNO FILM

Film prati mirnu koloniju smeštenu na ivici svemira čiji svet se okreće naglavačke kad ih napadnu vojske diktatora Velizara. Kako bi opstali, kolonisti šalju Koru (Sofija Botela) da zatraži pomoć susednih planeta. U filmu se pojavljuje velika glumačka ekipa koju čine imena Keri Elves, Kori Stol, Čarli Hanam, Đimon Honsou i drugi.

“Rebel Moon” je u početku bio zamišljen kao Snajderov sopstveni predlog za potencijalni film franšize “Ratova zvezda”, koji je trebalo da bude mračniji pogled na naučno -fantastični univerzum Džordža Lukasa. Gotovo deset godina kasnije, nakon što je postigao dogovor s Netflixom, Snajder se nada da će ideju pretvoriti u franšizu sličnu njegovom serijalu “Army of the Dead”.

– Odrastao kao obožavalac Akire Kurosave i “Ratova zvezda“ – izjavio je Snajder govoreći o idejama koje su nadahnule film. – Od tada seže moja ljubav prema naučnoj fantastici i epskoj avanturi. Proveo sam poslednje dve ili tri godine gradeći ovaj svet. Svaki kutak mora biti oslikan. Radio sam dizajn, stalno crtao i stvarno njegovao plodno tlo kako bih ovaj svet u potpunosti ostvario.

ZEK SNAJDER EKSPLICITNOM OBJAVOM NA TWITTERU STAVIO TAČKU NA PRIČU O BETMENU I ORALNOM SE*SU

Prema ranijim izveštajima, produkcija bi trebalo da traje do novembra, a rezultat će biti podeljen u dva dugometražna filma.

“Rebel Moon” još nema datum emitovanja na Netflixu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime