Freedom Uncut… Dokumentarac o Džordžu Majklu stiže u junu ove godine kao globalni bioskopski događaj

0
736
Oglasi
Džordž Majkl/Photo: facebook@georgemichael
Džordž Majkl/Photo: press promo

Dokumentarni film “George Michael: Freedom Uncut” biće objavljen kao globalni bioskopski događaj u salama širom sveta u junu ove godine. Dokumentarni film prati  život Džordža Majkla posle izdavanja prvog samostalnog albuma “Faith” iz 1987. i nastanak njegovog nastavka “Listen Without Prejudice: Vol 1” iz 1990. godine.

BIVŠI DEČKO DŽORDŽA MAJKLA TVRDI: IPAK SE UBIO… I TO IZ PETOG POKUŠAJA

Film uključuje ekskluzivne arhivske snimke iz njegove lične arhive, kao i nastupe i intervjue s mnogim njemu omiljenim muzičarima. Džordž Majkl je preminuo u 53. godini na Božić 2016. godine.

George Michael: Freedom Uncut
George Michael: Freedom Uncut

Tom Mekej, predsednik Premium sadržaja u Sony Music Entertainmentu, povodom informacije o predstojećem bioskopskom eventu i dokumentarnom filmu o Džordžu Majklu je izjavio:

– Džordž Majkl je bio inspirativan umetnik čija priča zaslužuje da bude podeljena na velikom platnu u celom svijetu. U čast Džordžovog rođendana (25.6.) ovog juna, oduševljeni smo što radimo s Dejvidom Ostinom i našim partnerima u Trafalgar Releasing kako bismo obožavaocima omogućili do sada neprikazan pristup njegovom izvanrednom životu na pozornici i izvan nje.

OBJAVLJENI TAJNI INTERVJUI DŽORDŽA MAJKLA: PRINCEZA DAJANA JE HTELA DA SPAVA SA MNOM, ALI ZNAO SAM DA JE TO LOŠA IDEJA

Mark Alenbi, izvršni direktor Trafalgar Releasinga, dodao je:

– Ponosni smo što donosimo poslednji rad Džordža Majkla na veliko platno u ovom globalnom bioskopskom događaju. Kao umetnik ćija muzika nastavlja da odjekuje kroz generacije, ovaj događaj biće prikladna počast njegovom životu i karijeri, koja će pružiti obožavaocima priliku da zajednički slave njegov život u bioskopima širom sveta.

Dokumentarni film “George Michael: Freedom Uncut” biće objavljen kao globalni bioskopski događaj 22. juna.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime