Zagrebački bend Baby Babilon objavio singl – “Beograd”

0
163
Baby Bablon - Beograd, screenshot
Oglasi

Baby Babilon je objavio novi singl i spot pod nazivom “Beograd”.

Pesma započinje refrenom jedne tople jesenske večeri, inspirisane uništenom cipelom i žuljevima u Beogradu. Klara, članica benda, kaže da je prva verzija pesme ostala zabeležena na njenom diktafonu i možda je najbolje da tamo i ostane.

Klara je ispričala da je zaista hodala bosa po ulicama Beograda, a prvo veče posle povratka u Zagreb su proveli u studiju kako bi stvorili kostur pesme. Master pesme potpisuju Tonči Horvat Hus i Dragutin Smokrović Smokva koji su dali novu dimenziju finalnoj verziji pesme koja se sjajno uklopila sa spotom.

Baby Babylon/Photo: Antea Šoštarić

Bend se zahvaljuje Kovini Andrić koja je provela tu noć sa Klarom i dala život pesmi. Ona je takođe glavna idejna autorka i rediteljka spota koji je prevazišao sva njihova očekivanja. Bend takođe izražava zahvalnost snimateljki Nedi Mojsilović, plesačicama Lani Trajković i Ireni Radovanović, Nikoletini Bursaću, Goranu Todoriću, bioskopu Zvezda, mami Jasmini i mnogim drugima koji su doprineli tome da pesma i spot budu jedinstvena priča koja označava početak nove ere za Baby Babilon.

Šta ta pesma znači ili poručuje ostaje mašti slušalaca, a bend samo savetuje: “Hodajte malo češće bosi!”.

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime