Održan prvi od dva rasprodata koncerta Queen Symphony Sensation u MTS dvorani

0
193
Queen Symphony Sensation/Photo: Bojan Petrović/mts Dvorana
Oglasi

Prvi od dva velika koncerta Queen symphony sensation održan je sinoć u MTS dvorani. Do prave muzičke ekstaze publika je imala prilike da dođe uz strast i energiju Fredija Merkjurija i rokenrol Queena, koji se vešto kombinuje uz Simfonijski orkestar i hor.

Antologijski hitovi planetarno najpopularnijeg benda obojili su srca brojne publike, kojima je čini se ove večeri sala bila tesna. Zbog toga se bend i danas sastaje sa beogradskom publikom na istom mestu, kako bi ponovila koncertni spektakl.

Queen Symphony Sensation/Photo: Bojan Petrović/mts Dvorana

Koncert je započet pesmama “It ‘s a beautiful day”, “Flash” i “One vision”, da bi hitom “I want it all2 , započela prava rokenrol žurka u doslovno punoj mts Dvorani.

Poštovaoci dela Fredija Merkjurija nisu odoleli da stojeći i uz ovacije zajedno sa izvođačima otpevaju “A kind of magic”, “Under pressure”, “Another one bites the dust”, “Killer Queen”, da bi potom mirnije tonove pesama “Love of my life”, “You take my breath away”, “Barcelona”, dočekala tiho, ali uz posebno skrojene emocije.

Koncert nije mogao da prođe bez hitova “Who wants to live forever”, “Bohemian rhapsody”, “Radio Ga Ga”, “Show must go on”, da bi posebne taktove publika davala nogama i rukama i na taj način pružala podršku izvođačima uz “We will rock you” koji je tokom Fredijeve planetarne karijere“budio” čitave stadione.

Kao i svaki nastup Queena, i ovaj je završen himnom “We are the champions”.

Bilo je ovo veče za pamćenje koje su svojim izuzetnim talentom i nepokolebljivom posvećenošću članovi benda nesebično poklonili svojoj beogradskoj publici.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime