“Začaran”… Poslušajte novi singl splitskog benda Djigibaoo

0
126
Djigibaoo/ Photo: Barbara Čolak
Oglasi

Djigibaoo, već dobro poznat sastav na regionalnoj alternativnoj sceni objavio je novi video singl pod nazivom “Začaran”.

Ovim singlom mladi splitski rokeri započinju novo poglavlje svoje karijere i okreću se žešćem zvuku s naglaskom na ozbiljnu gitarističku priču i mistične teme koje prožimaju nove tekstove.

“Začaran” je prva u nizu pesama koje nas čekaju od ovog sastava, a snimana je u studiju Plejs u sopstvenoj produkciji benda. U svojoj produkciji bend najavljuje i celi novi album koji možemo da očekujemo do kraja godine.

Muziku i aranžman potpisuje cjeli bend dok je tekst delo frontmana Petra Stolnika, koji je zajedno sa gitaristom Antoniom Šabićem zaslužan za snimanje, produkciju i mix novog singla dok je master uradio gitarista grupe Pipschips&Videoclips Ivana Božanića. Novi album donosi i novog bubnjara, mladog i talentovanog Josipa Brkljačića.

Djigibaoo/ Photo: Promo

Novi singl prati i spot u režiji Anne Perlain dok je snimanje i montažu sjajno odradio već na splitskoj sceni dobro poznat Marino Vrca koji potpisuje sve više videa mlađe generacije bendova.

U nastavku godine Djigibaoo pored novih pesama i albuma čeka i mnoštvo nastupa od kojih se izdvaja nastup na S.A.R.S. festivalu u Sinju kao predgrupa Pipsima, a nedavno su kompletirali pozamašnu klupsku regionalnu turneju od petnaestak koncerata započetu nastupom u zagrebačkoj Tvornici kulture, a završenu u splitskom Otiumu.

Djigibaoo su: Petar Stolnik (gitara, vokal), Antonio Šabić (gitara), Ivan Malenica (bas gitara), Josip Brkljačić (bubnjevi) i Petra Perišić (prateći vokal).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime