Zabranjeno kibicovanje… Noćni klub doneo odluku da izbacuje goste koji zure u druge ljude

0
275
Oglasi
Club 77 Sidnej Australija, promo
Club 77 Sidnej Australija, promo

Australijski noćni klub “Klub 77” saopštio je da će izbaciti svakog posetioca koji zuri u drugu osobu bez obostranog pristanka.

Noćni klub u Sidneju je tako zabranio neželjenu pažnju stranaca u sklopu politike nulte tolerancije prema uznemiravanju gostiju, preneo je New York Posta.

KAKVA LUDA I GENIJALNA IDEJA… NOĆNI KLUB U GLAZGOVU KORISTIĆE ENERGIJU PLESAČA KAO IZVOR ENERGIJE ZA KLIMA UREĐAJE

“Klub 77” je izdao saopštenje na Instagramu, opomenuvši goste da to nije mesto gde treba da dođu ako hoće samo da “pokupe nekoga”.

“Kao noćni klub, ohrabrujemo vas na interakciju sa neznanicma, ali svaki razgovor mora da počne sa verbalnim pristankom. To važi i ako u nekoga zurite sa daljine”, naveo je menadžment kluba.

ALAL VERA ZA OVAJ POTEZ… POZNATI LONDONSKI KLUB FABRIC ZABRANJUJE FOTOGRAFISANJE I SNIMANJE MOBILNIM TELEFONIMA, JER – STAY IN THE MOMENT

U te svrhe, unajmljeni su “bezbednosni redari”, koji će nositi izrazito roze prsluk i biće zaduženi za rešavanje pritužbi.

“Ukoliko dobijemo pritužbu za neprikladno ponašanje koje je dovelo do toga da se neko oseća neprijatno, pojedinac koji je izazvao sve to biće uklonjen iz našeg objekta i zvaćemo policiju”, dodaje se.

View this post on Instagram

A post shared by Club 77 (@club77sydney)

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime