Za sve propale godine… Nikola Vranjković objavio spot za pesmu “Arsenije”

0
380
Nikola Vranjković/ Photo: AleX
Oglasi

Nikola Vranjković objavio je novi video spot za pesmu “Arsenije” koja se nalazi na njegovom aktuelnom izdanju “Teorija zabave”.

Spot je režirao, snimao i montirao Milan Panić, koji je autor i prethodnog Vranjkovićevog spota za pesmu “Kad tuga pobedi bes”. Radio je na više od trideset dokumentarnih filmova i serijala. Veliki broj njegovih filmova i projekata osvajao je nagrade na domaćim i stranim festivalima.

Nikola Vranjković: Satan Panonski je bio lud, talentovan i autodestruktivan

Spot je sniman u Zvonačkoj banji, u kompleksu nekadašnjeg hotela “Mir”. Glavnu ulogu u ovom malom filmu glumi Aleksandar Živković Lisa, doajen pirotskog Narodnog pozorišta. U karijeri je ostvario više od 150 uloga u pozorištu, na filmu i televiziji. Bio je član ansambla Niškog i Narodnog pozorišta u Leskovcu. Dobitnik je velikog broja nagrada i priznanja, a poznat je kao prvi voditelj i spiker Radio Pirota.

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik, kompozitor i muzički producent. Gotovo dve decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out, a samostalnoj karijeri posvetio se 2014. godine.

Njegov prvi samostalni album “Za ovde ili za poneti” izašao je 2001. godine, uz istoimenu knjigu pesama. Mini album i knjigu “Bremeplov” objavio je 2014, dvostruki album “Veronautika” izašao je 2017, dok se trostruki koncertni album “Biološki minimum” pojavio krajem 2020. godine.

Nikola Vranjković: Osamnaestogodišnjem sebi bih poručio da ide na pecanje kad god može

Mini album “Teorija zabave”, na kome se nalazi i aktuelni singl “Arsenije”, objavio je u maju 2022. godine za diskografsku kuću Multimedia Music.

Spot za pesmu “Arsenije” ujedno je i najava tradicionalnog prednovogodišnjeg koncerta u beogradskoj MTS Dvorani, koji će biti održan 26. decembra. Pre toga, Vranjković će sa svojim bendom nastupiti 17.11. u Valjevu, 28.11. u Kragujevcu i 30. 11. u Novom Sadu.

EP “Teorija zabave” dostupan je na svim prodajnim mestima Multimedia Music, na svim relevantnim muzičkim platformama kao i online na www.multimedia-music.com.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime