Whitesnake u junu objavljuju novo izdanje… Poslušajte novu pesmu metal legendi

0
228
Oglasi
Whitesnake/ Photo: AleX
Whitesnake/ Photo: AleX

Metal legende Whitesnake najavili su izlazak novog izdanja nazvanog “The Rock Album”, a usput predstavljaju i dosad nikada objavljenu pesmu “Always The Same” snimljenu prošle godine tokom rada na poslednjem, 13. studijskom albumu “Flesh & Blood”.

“The Rock Album” njihova je nova kolekcija na kojoj će se naći 16 ponovo miksovanih i masterizovanih verzija njihovih najvećih rock hitova iz pozamašne i dragocene multi-platinaste karijere.

Reč je o prvom naslovu iz serije izdanja “Red, White and Blues Trilogy” – nove kolekcije organizovane prema muzičkim temama, koja će obuhvatiti više od tri decenije karijere kroz pesme originalno objavljene na šest studijskih albuma u razdoblju od 1984. i 2011. Crvena će sadržati ljubavne pesme, bela predstavlja spomenuti, “The Rock Album”, dok će plavu činiti “The Blues Album”.

WHITESNAKE I HEADLINER OBRADOVALI IGORA… OVOM MOMKU (I NJEGOVOM TATI) IDE “SLIDE IT IN – ULTIMATE SPECIAL EDITION”

Službeni izlazak izdanja “The Rock Album”, koji će se osim na dvostrukom belom vinilu, naći i u CD formatu, zakazan je za 19. jun ove godine. Takođe će se naći i na digitalnim i streaming servisima.

Whitesnake su povodom 35. godišnjice svog prvog platinastog albuma “Slide It In”, prodatog u više od šest miliona kopija širom sveta, nedavno objavili i njegovo rođendansko, iznova miksovano izdanje na dvostrukom, transparentnom crvenom vinilu.

HL/Izvor: soundguardian.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime