Home»Muzika»WHITESNAKE I HEADLINER OBRADOVALI IGORA… Ovom momku (i njegovom tati) ide “Slide It In – Ultimate Special Edition”

WHITESNAKE I HEADLINER OBRADOVALI IGORA… Ovom momku (i njegovom tati) ide “Slide It In – Ultimate Special Edition”

5
Shares
Pinterest Google+
Igor Džimi Tankosić/Photo: Privatna arhiva
Igor Džimi Tankosić/Photo: Privatna arhiva

Metal legende Whitesnake, uoči sjajnog koncerta koji su održali na Tašu 27. juna, odlučile su da poklonom obraduju svog najvernijeg fana, čitaoca portala Headliner.

A poklon je stvarno posebna – “Slide It In – Ultimate Special Edition” – 6CD/DVD Collection Includes Newly Remastered Versions Of The Album’s U.K. And U.S. Mixes, Unreleased Live And St… i to potpisan od strane Koverdejla i čitavog benda.

Naši čitaoci dobili su zadatak da napišu jednu rečenicu na temu “Whitesnake i ja”, i prilože fotku ulaznica za BG koncert.

Koverdejlu i menadžmentu benda najviše se svidelo ono što je napisao Igor Džimi Tankosić iz Bačke Palanke:

“Bez mnogo doterivanja i preterivanja, Whitesnake mi je omiljeni bend od malena, do kraja života, i radujem se 4. susretu sa rock bogovima, najveća draž je što i otac ide sa mnom na koncert i zato je to poseban dan i bend!”.

Igor Džimi Tankosić/Photo: Privatna arhiva
Igor Džimi Tankosić/Photo: Privatna arhiva

Poklon je trebalo da bude uručen odmah posle koncerta, ali već poznate vremenske prilike to nisu dozvolile, pa će redakcija Headlinera box set Igoru uručiti naknadno, i o tome vas sve obavestiti.

Čestitamo, Igore. I tebi i tati.

 

Previous post

Wardruna donosi magični zvuk severa u Beograd...

Next post

A JA MISLIO REKA... "The River" je novi video singl Liama Galagera

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *