We Are Not Alone… Kažu Nik Kejv i Voren Elis u novoj pesmi za dokumentarac “Snežni lepoard”

0
212
Oglasi
Nik Kejv/ Photo: GOSHA RUBCHINSKIY (promo, Exit)
Nik Kejv/ Photo: GOSHA RUBCHINSKIY (promo, Exit)

Nik Kejv i njegov dugogodišnji saradnik, član benda The Bad Seeds – Woren Elis, objavili su pesmu “We Are Not Alone”, kao najavu albuma koji spremaju za francuski dokumentarni film o prirodi “La Panthere des Neiges” (Snežni leopard).

Kejv i Elis zajedno stvaraju muziku za filmove još od 2005. godine, a Elis je izjavio da u ovom dokumentarnom filmu “postoji nešto što vas privlači“ i da misli da su napravili “jedan od najlepših filmova na kojima su do sada radili“.

Album za dokumentarac “La Panthere des Neiges” biće objavljen 17. decembra za izdavačku kuću Invada.

La Panthere Des Neiges/ Photo: Promo
La Panthere Des Neiges/ Photo: Promo

– Pitao sam Nika da li može da dođe na jedan dan, napiše pesmu i odsvira nešto na klaviru. Video je film i ostao četiri dana. Ovo je jedno od mojih omiljenih iskustava na projektu. Zvezde filma su životinje u svojoj divljoj slavi, onakve kakve ih nikada ranije nismo videli. A čovek oseća poštovanje i divljenje – kazao je Elis.

Premijera dokumentarnog filma je 22. decembra u Sjedinjenim Američkim Državama, a radnja prati fotografa Vincenta Muniera i romanopisca Silviana Tesona na Tibetanskoj visoravni, u potrazi za neuhvatljivim snežnim leopardom.

Nik Kejv i Voren Elis/Photo; Discogs promo
Nik Kejv i Voren Elis/Photo; Discogs promo

Nik Kejv je nedavno objavio dugo očekivani album “B-Sides & Rarities Part II”. Ovo dvostruko izdanje donelo je 27 B-strana singlova i retkih pesama iz razdoblja od 2006. do 2020. godine.

Kejv i njegovi The Bad Seeds, zagrmeće sa Main Stagea EXIT festivala u petak, 8. jula 2022. godine, i posle nezaboravnog nastupa grupe The Cure nastaviti niz gostovanja velikih imena na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Jednodnevne ulaznice za petak, 8. jul, u prodaji su po poklon cenama, sa više od 40 posto popusta: regularne ulaznice po ceni od 2.990 dinara, fan pit po ceni od 3.990 dinara i VIP po ceni od 12.000 dinara.

U prodaji su i četvorodnevne ulaznice za EXIT festival 2022, po ceni od 6.490 dinara, uz uštedu od 60 posto.

Ulaznice se mogu kupiti na festivalskom sajtu, kao i na prodajnim mestima i onlajn na stranicama GigsTixa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime