Vreme je za praznični vajb… Spremite se za novogodišnja iznenađenja na MojOFF platformi

0
247
Oglasi
Božićna zamena/ Photo: Promo (MojOFF)
Božićna zamena/ Photo: Promo (MojOFF)

Za sve ljubitelje prazničnih čarolija, Deda Mraza, irvasa, vilenjaka, novogodišnjih želja i odluka, MojOFF platforma je pripremila pravo iznenađenje – porodična ostvarenja “Božićna zamena“ i “Zaboravljeni Božić“ besplatno za sve nove korisnike.

Od 24. decembra do kraja godine, svi novi registrovani korsinici MojOFF platforme dobiće besplatan kod koji im omogućava da iz topline svog doma i uz okruženje porodice i prijatelja pogledaju prvi i drugi deo ove norveške novogodišnje bajke.

Božićna zamena/ Photo: Promo (MojOFF)
Božićna zamena/ Photo: Promo (MojOFF)

Ostvarenje “Božićna zamena“ reditelja Terjea Rangnesa, a po priči Alfa Projsena, publici će probuditi maštu, mališane uvesti u spektakularni svet čarolije i omekšati čak i one najotpornije na praznično raspoloženje.

Film govori o stolaru, gospodinu Andersenu, koji voli Božić i koji se svake godine bori da svoje troje dece natera da poveruju u Deda Mraza. Kada Andersen zameni mesta sa Deda Mrazom na Badnje veče, Božić postaje sve samo ne običan.

Zaboravljeni Božić/ Photo: Promo (MojOFF)
Zaboravljeni Božić/ Photo: Promo (MojOFF)

Ukoliko publici ne bude dovoljan prvi deo novogodišnje bajke da pojure da sastave spisak novogodišnjih želja, čeka ih ostvarenje “Zaboravljeni Božić“ iz 2019. godine, koje će ih sigurno navesti na pisanje poduže liste odluka i težnji.

Alfova priča govori o osmogodišnjoj Elisi i čudnom osećaju koji je budi jedno jutro. Nešto je neobično u novom danu, ali ona ne zna tačno o čemu je reč.

Bezuspešni su pokušaji da objasni svojoj porodici i prijateljima da se ovaj dan razlikuje od ostalih i Elisa odlučuje da sama krene na neverovatno putovanje na kojem će, kroz nova i neočekivana prijateljstva, otkriti svu radost Božića.

Sada je na njoj da se pobrine da celo selo doživi Božić kao nezaboravno iskustvo. Ali sat otkucava – hoće li uspeti pre nego što bude kasno?

Podsetimo, MojOFF platforma nastala je prošle godine kao jedinstveni MojONline filmski festival, a s početkom leta 2021. online filmska “dvorana“ MojOFF postala je atraktivna platforma koja uz pomoć pretplate, publici i posetiocima ovog Online mesta, pruža ekskluzivan filmski repertoar.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime