Vizelj i KOIKOI zajedno u Nišu 27. oktobra…

0
227
Vizelj/Photo: Kontra promo
Oglasi

Pioniri novog srpskog alternativnog zvuka i jedni od osnivača Hali Gali kolektiva, bend Vizelj, dolazi u Niš da demonstriraju svoju silovitu energiju koju su digli na potpuno novi nivo. Sa njima će, 27. oktobra u kultnom niškom klubu Feedback sa startom u 21 čas, nastupiti i KOIKOI, heroji međuprostora između undergrounda i mainsreama.

Vizelj i KoiKoi u Feedbacku

Ako ste bili na Vizelju do sada, znate šta vas očekuje, ako pak niste slušali ovaj bend uživo, obavezno dođite, ovo će biti nastup koji se ne zaboravlja. Neki ih znaju po hitovima poput: “Ne vidim te od dima” i “Novčanice”.

Zašto iz Vizelja tvrde da imaju najbolji domaći spot svih vremena…

Neki ih vole zbog pesama poput “Nosoroga” i “Pustinje”, neki ih znaju zbog toga što su prvi mladi bend koji je išao na turneju po Velikoj Britaniji i Republici Irskoj. Mnogi ih vole jer su jedni od osnivača Hali Gali pokreta…

KOIKOI su Marko Grabež, Ivana Miljković, Emilija Đorđević, i Ivan Pavlović Gizmo – kreativci iz različitih vetrova lokalne scene sa jasnim zajedničkim ciljem stvaranja kvalitetnog indie rocka/popa, sa kojim odlučno popunjavaju prazninu među raskošem mainstreama i intimom undergrounda. Vrtoglavo brzo je postao istaknuto ime na razigranoj beogradskoj muzičkoj sceni.

OK Fest KoiKoi/Photo: AleX

Publici se prvi put predstavio 2019. godine na kompilaciji Hali Gali – platformi, koja udružuje novu generaciju muzičara i publike neopterećenih pripadnošču pojedinačnim muzičkim žanrovima.

KOIKOI u podcastu “Nevidljiva scena”: Volimo Šarla i EKV, ali mitomanija oko novog talasa je nepravedna prema novim bendovima

U početku 2021. godine KOIKOI postaju novi član porodice Mr. Moonleeja, sa debitanskim albumom “Pozivi u stranu”. On predstavlja formu drugačijeg popa, koji je u isto vreme svileno blagozvučan i igrivo bučan, radijski senzibilan i rokerski silovit, a uvek pod velom hipnotičnog balkanskog melosa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime