P!nk priznala: Sa 16 sam se predozirala, iskustvo bliske smrti mi je bilo prekretnica…

0
282
P!nk, screenshot YouTube
Oglasi

Pevačica P!nk, pravog imena Ališa Bet Mur, otkrila je kako je skoro umrla od predoziranja drogom 1995. godine.

P!nk: Volela bih da nikad nisam snimila tu pesmu…

Tokom intervjua s Sedilijom Vegom, 44-godišnja pevačica prisetila se događaja iz detinjstva koji su je doveli do predoziranja, koje se dogodilo samo nekoliko nedelja pre nego što je potpisala svoj prvi diskografski ugovor.

Bizaran incident na koncertu P!nk u Londonu, mladić iz publike na binu bacio – pepeo svoje majke

– Odrasla sam u kući u kojoj su svaki dan moji roditelji vrištali jedno na drugo, bacali stvari, mrzeli se. Drogirala sam se i prodavala sam drogu – rekla je P!nk. To je dovelo, kaže, do izbacivanja iz kuće i napuštanja srednje škole. Kaže da je potpuno skrenula s puta 1995. godine kad se predozirala. Tad je imala 16 godina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P!NK (@pink)

– Bila sam na rave partyju i predozirala sam se. Bila sam na ekstaziju, anđeoskom prahu, metamfetaminu, svim mogućim drogama. A onda sam preterala. Bilo je previše – rekla je P!nk. Voditeljka je pitala da li je zamalo umrla, na šta je P!nk kratko rekla – “da”.

P!nk plaća kaznu umesto norveških rukometašica na pesku koje su odbile da nose bikini na utakmici…

Kaže da joj je iskustvo blisko smrti bilo prekretnica. Prestala je da koristi teške droge i samo nekoliko nedelja kasnije dobila je svoj prvi diskografski ugovor. Inače, pevačica je godinama pričala o svojoj zloupotrebi droga u prošlosti. Još 2012. godine rekla je da nije bila u bolnici zbog predoziranja, ali da joj je to bio poziv na buđenje.

– Sećam se da sam ujutru ustala s poda – i to je bio poslednji put da sam ikada više dotakla drogu – ispričala je ranije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime