Virvel objavio novi album… “Žena sa bradom, patuljak, idiot” za početak nove muzičke avanture

0
265
Oglasi
Virvel/ Photo: Iva Tanacković
Virvel/ Photo: Iva Tanacković

Beogradski bend Virvel predstavio je album “Žena sa bradom, patuljak, idiot” (Ammonite Recods) koji se od danas, 7. novembra nalazi na digitalnim servisima, dok se izdanje na vinilu očekuje do kraja ove godine.

Članovi Virvela kažu da je novo izdanje za njih veoma važno jer se njime zaokružuje prethodni period rada benda – usponi, padovi i dizanja, pa će na ovaj način biti zaokružen jedan deo priče i krenuće se u novu muzičku avanturu.

Iz istog razloga se na LP-u nalaze i singlovi koje je grupa objavila u prethodnih nekoliko godina, a ne nalaze se ni na jednom albumu, kao i pesme koje su nastale pred sam ulazak u studio.

Bend napominje da je album napravljen tako da se sluša kao celina.

“Žena sa bradom, patuljak, idiot” je manjim delom sniman u studiju Strip sa Sašom Jankovićem kao koproducentom, a većim delom u studiju Down There sa Urošem Milkićem kao koproducentom. Produkciju i kompletan rad oko komponovanja, pisanja tekstova i aranžmana potpisuju članovi sastava.

Večeras (7. novembra) u 22:00 časa biće YouTube premijera kompletnog albuma, a do tada pogledajte spot za numeru “U svet” koji je režirao Jovan Marjanov.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime