Video singlom “If Only It Was Warmth” King Krule najavio novo studijsko izdanje

0
214
King Krule/ Photo: Reuben Bastienne-Lewis
Oglasi

King Krule predstavio je video singl pod nazibom “If only It Was Warmth”, još jedan novitet s predstojećeg albuma “Space Heavy” koji će biti objavljen 9. juna (XL Recordings).

Setni, ogoljeni instrumentalizam pesme “If Only It Was Warmth” dolazi uz spot u njegovoj režiji koji prikazuje kako King Krule putuje prostranim vodama s kaktusom.

Tokom puta suočava se s mislima o ljubavi i izgubljenoj povezanosti, koje se prikazuju u obliku tamnih sena.

Space Heavy, album cover/ Photo: Promo

“If Only It Was Warmth” je drugi najavni singl predstojećeg, četvrtog studijskog albuma “Space Heavy”.

Deset godina posle debitantskog izdanja stiže “Space Heavy” – dugosvirajući album sa 15 pesama iz “zvučnog” sveta koji je Arči izgradio tokom svoje karijere kao King Krule.

King Krule/ Photo: Reuben Bastienne-Lewis

Pisan od 2020. do 2022, između Londona i Liverpula, “Space Heavy” je dobio konačan oblik tokom putovanja između dva grada u kojima je Arči Maršal tada živeo.

U to vreme, Arči je bio fasciniran pojmom “prostora između sna i jave” – prostor koji je opsednut snovima o ljubavi, priči o izgubljenoj povezanosti, gubitku ljudi i situacija na “giljotini svemira”.

Rezultat je njegova najartikuliranija verzija – koristeći svoje dugogodišnje iskustvo za stvaranje dinamičnog opusa koji svakim slušanjem otkriva nešto novo.

Nedavno je najavljena i Krulova velika turneja širom Amerike i Evrope u okviru koje 1. novembra stiže i u zagrebačku Tvornicu Kulture.

Ulaznice možete da nabavite na prodajnim mestima Eventim.hr i Entrio.hr.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime