Van Gogh, Kerber, Bjesovi, Galija… na 4. Moto Festu u Banjaluci

0
226
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Četvrti po redu Moto Fest, Banjaluka 2021 ove godine će biti održan od 20. do 22. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

I ovoga puta ljubitelji dvotočkaša imaće priliku da uživaju u brojnim sadržajima i muzičkim programima koji ih očekuju tokom dvodnevnog druženja.

Kao i ranijih godina, cilj događaja je promocija moto sporta i moto turizma u gradu na Vrbasu. Organizatori, MK Stršljen potrudiće se da i ovaj Moto Fest, bude obogaćen brojnim sadržajima i kvalitetnim programom u kojem će uživati veliki broj bajkera iz zemlje i inostranstva.

Dnevni i večernji program obuhvatiće, moto sajam na kojem će i ove godine učestvovati najpoznatiji svetski moto brendovi, kao i proizovđači moto opreme, stunt vožnje, moto defile, bajkerske igre, izložbe.

Ni ove godine neće izostati humana strana događaja. Kroz humanitarnu tombolu biće prikupljena sredstva koja će se donirati Udruženju za pomoć licima sa autizmom “Djeca svjetlosti“, Banjaluka.

Večernji sati ostaju rezervisani za odličnu atmosferu i najpoznatije izvođače regionalne muzičke scene. Na Moto Festu 2021 nastupit će: Nele Karajlić, Van Gogh, Galija, Kerber, Bjesovi, Love Hunters, Đorđe David&Death Saw i Ivana Peters i Moreuz.

Dnevna cena ulaznica za moto sajam i muzički program, kao i prodajna mjesta uskoro će biti poznati, a kao i svake godine ulaz za sve bajkere je besplatan.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime