Vader ponovo u Srbiji… Giganti evropske death metal scene sviraju u decembru u novosadskoj Fabrici

0
281
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Vader, jedan od najstarijih istočnoevropskih metal bendova konačno ponovo stiže u Srbiju i to 15. decembra ove godine.

Bend koji slobodno možemo da nazovemo gigantom evropske death metal scene, jedan od onih koji naše krajeve nikada nije zaobišao na svojim bezbrojnim turnejama, ovoga puta u sveopštem svetskom ludilu upisuje SKCNS Fabriku kao lokaciju na turneji koja se uz sve poteškoće i prepreke dešava kao jedna od retkih muzičkih manifestacija koje uspevaju da putuju starim kontinentom, kao nekada.

Vader/ Photo: Promo (MM Concerts)
Vader/ Photo: Promo (MM Concerts)

Vader u Novi Sad dolazi u sklopu promocije svog najnovijeg, 16. studijskog albuma iz 2020. godine pod nazivom “Solitude in Madness” ali i reizdanja kultnog drugog po redu albuma “De Profundis” koji je originalno objavljen 1995. godine, a sada je ponovo izdat na svim mogučim nosačima zvuka.

Specijalni gosti biće internacionalna brutal death metal kreacija Monumenth of Misanthropy koja radi relaciji Austrija – Francuska i uskoro objavljuje novi studijski album pod nazivom “Unterweger”.

Monumenth of Misanthropy/ Photo: Promo (MM Concerts)
Monumenth of Misanthropy/ Photo: Promo (MM Concerts)

– Uskoro sve informacije o cenama i prodaji ulaznica – poručili su organizatori koncerta MM Concerts i  Serbian Hellbangers u saradnji sa SKC Novi Sad.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime