Uskoro stiže nova pesma grupe Queen… s Fredijem Merkjurijem

0
379
Oglasi
Queen/Photo: facebook@Roger Tazlor official
Queen/Photo: facebook@Roger Taylor official

Članovi grupe Queen pronašli su zaboravljenu pesmu koju je otpevao Fredi Merkjuri tokom jednog sessiona 1989. godine.

A KIND OF MAGIC… 8 GODINA BORIO SE DA POSTAVI STATUU FREDIJA MERKJURIJA U JUŽNOJ KOREJI I – USPEO

Brajan Mej i Rodžer Tejlor nedavno su na radiju BBC otkrili da su igrom slučaja pronašli nikada objavljenu pesmu koju su kao grupa Queen snimili zajedno s Fredijem. Reč je o pesmi koja je snimljena prilikom snimanja albuma “The Miracle”, kada je snimljeno oko 30 novih pesama za album 1989. godine, od kojih mnoge nisu nikada objavljene.

– Pronašli smo mali Fredijev dragulj na koji smo nekako potpuno zaboravili. Bilo je divno otkriti ga. Pravo otkriće. Pesma bi trebalo da službeno bude objavljena u septembru –
otkrio je za BBC radio Rodžer Tejlor na koga se nadovezao Brajan Mej: – Pesma je nekako bila skrivena od naših očiju. Mnogo puta smo pomislili da ne možemo da spasemo tu pesmu ali smo ovoga puta ušli u studio i uz naš tim audio inženjera spojili smo sve delove koji su nedostajali. Jedna prelepa, dirljiva pesma.

KAD PRESTANEM DA PEVAM, PRESTAĆU DA ŽIVIM… POSLEDNJI DANI FREDIJA MERKJURIJA U DOKUMENTARCU “THE FINAL ACT”

Fredi Merkjuri je umro 1991. godine psole komplikacija povezanih sa AIDS-om. Bend je posle njegove smrti nastavio da sarađuej i ide na turneje s pevačem Polom Rodžersom, a potom i sa Adamom Lambertom.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime