Upoznajte Bordo… Mladi bend iz Kikinde predstavio svoje prve pesme

0
424
Oglasi
Bordo/ Photo: Promo
Bordo/ Photo: Promo

Mladi kikindski autorski bend Bordo objavio je svoje prve četiri demo pesme – “Prevareni ošišani”, “Pesak i obala”, “Gledam pravo” i “Čovek i more”.

Zvuk benda je mešavina roka, panka, bluza i fanka. Njihove pesme opisuju njihov pogled na svet i stav o problemima sa kojima se svakodnevno svi suočavamo.

Bordo je osnovan 2021. godine u Kikindi. Bave se isključivo autorskim pesmama, koje su plod zajedničkog sviranja i druženja.

Bordo/ Photo: Promo
Bordo/ Photo: Promo

Kao što smo već rekli, njihov zvuk je mešavina različitih žanrova. U pitanju je rok, pank, fank, bluz. Uticaj na njihovo stvaranje imali su muzičari Goran Bare, Milan Mladenović, Džoni Štulić…

Ekipu benda Bordo čine: Jovana Jovanović (vokal), Nikola Jovanović (bas gitara i vokal), Luka Vujović (gitara) i Dajana Stankić (bubnjevi).

– Trenutno imamo odabranih deset autorskih pesama koje bi trebalo da se nađu na predstojećem albumu. Za sada smo snimili četiri pesme u demo verziji, sa kojima planiramo da krenemo na razne festivale koji promovišu neafirmisane bendove. Nadamo se da ćemo doći i do pravog zvuka iz studija, jer verujemo u ove pesme i mislimo da ih vredi čuti. Pesme govore o problemima mladih i o tome kako mi vidimo ovu čudnu realnost. Znamo da bi se dosta ljudi složilo sa našim rečima, samo treba dopreti do što više ušiju. Planovi za bližu budućnost, ako nam situacija dozvoli, su svirke i stvaranje novih pesama, jer nam je inspiracija i više nego prisutna – poručili su članovi benda Bordo.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime