Ljubavno-muzički događaj… Ida Prester & Lollobrigida u subotu, 4. decembra u Amerikani

0
287
Oglasi
Ide Prester/Photo: promo
Ide Prester/Photo: promo

U organizaciji Doma omladine Beograda, 4. decembra u sali Amerikana Ida Prester beogradskoj publici premijerno će predstaviti svoje solo pesme u koncertnom izvođenju, uz pratnju svog benda Lollobrigida.

Romantično-plesne numere koje su mnogima obeležile razdoblje karantina, uz koje smo se zaljubljivali, sanjali zabranjene dodire i tajno putovali na more: “Dodir”, “Minuta”, “Kvar”, “Sad” i druge, sada možete čuti uživo. Osim novih solo pesama Ida i bend će izvesti i najveće hitove Lollobrigide, pa će publika uživatu u putovanju kroz Idin svet i njene avanture.

Ida Prester i pocket palma predstavili video singl “Sutra”

Ida Prester je jedinstvena pojava u muzičkom svetu, ali i puno više od toga, na kulturnoj sceni regiona. Njena specifična estetika, britki tekstovi i čudesne plesne melodije dovele su je do statusa balkanske indie-pop ikone.

Svojom beskrajnom pozitivnom energijom zarazila nas je još pre 17 godina kada se pojavila u sastavu Lollobrigida i prodrmala celu muzičku scenu bivše Jugoslavije. Suludi kostimi, pomereni tekstovi i pank stav osvojili su festivalske pozornice i radijske stanice. Od tada generacije odrastaju uz njene pesme “Casio i šljokice” i “Bivšu curu”, a bodre se uz “Ja se resetiram” i “Sutra je dan”.

Pevaćemo uglas stare Lollobrigida hitove, kao i nove pesme s Idinog solo albuma – sve odreda plesne hitove, koji svedoče o uspešnoj transformaciji iz mlade pankerke u hvaljenu elektro-pop umetnicu. I zato – ne propustite ovaj ljubavni muzički doživljaj.

Ulaznice su u prodaji na Ticket Vision Blagajni u DOB-u, po ceni od 1.000 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime