Uma Turman: Ne bih da razočaram fanove, ali nastavak filma “Kill Bill” је još na čekanju…

0
556
Oglasi
Uma Turman (Kill Bill)/ Photo: imdb.com
Uma Turman (Kill Bill)/ Photo: imdb.com

Uma Turman је u podcastu Jess Cagle Show govorila o potencijalnom trećem delu filma “Kill Bill” i rekla kako ne želi dа razočara publiku, ali i potvrdila da je, iako se o pokretanju nastavka govorilo godinama, projekat još uvek na čekanju.

– O tome se razgovaralo godinama. Bilo je mnogo razmišljanja o tome da se ostvari, ali jako davno – rekla je ona.

DA LI JE OVO ODGOVOR NA PITANJE SVIH PITANJA… TARANTINO ZNA RADNJU FILMA “KILL BILL 3”

Dobitnica Zlatnog globusa tokom epizode SiriusXM podcasta ispričala je kako pokretanje trećeg dela ne vidi u bliskoj budućnosti.

– Ne vidim da je to odmah na horizontu. Mrzim da razočaram ljude. Svi bi želeli da bude tako, ali mislim da se neće desiti ubrzo – pojasnila je.

SVE IM DIRAJ, SAMO PAPU NEMOJ… UMETNIK U RIMU NAPRAVIO MURAL “KILL BILL” FRANJE, PA ZAVRŠIO U POLICIJI

Glumica je s rediteljem filma Kventinom Tarantinom radila na filmu iz 2003. “Kill Bill: Volume 1” i njegovom nastavku iz 2004, glumeći Beatriks “The Bride” Kido.

Tarantino je ranije oživeo glasine o završetku trilogije, otkrivši 2019. godine da je razgovarao s Umom Turman o tome kako bi izgledao treći film. Rekao je da je još jedan deo “definitivno u planu”. Tom prilikom je istakao kako ima ideju koja bi bila zanimljiva, ali da ne planira da pokreće projekat u narednih nekoliko godina.

HL/Izvor: klix.ba

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime