Da li je ovo odgovor na pitanje svih pitanja… Tarantino zna radnju filma “Kill Bill 3”

0
67
Uma Turman (Kill Bill)/ Photo: imdb.com
Uma Turman (Kill Bill)/ Photo: imdb.com

Dan nakon proglašenja nominacija za nagradu Zlatni globus gde je “Bilo jednom u Holivudu” u užem izboru u 5 kategorija, Tarantino je popričao sa američkim voditeljem Endijem Koenom u emisiji “Andy Cohen Live”.

Kad smo poslednji put videli Nevestu, odradila je tehniku “eksplodirajućeg srca” nad Bilom, ujedno imavši poslednji nežni trenutak s njim. Izdejstvovala je svoju osvetu do kraja. Međutim, izgleda da priča nije gotova. Prema rečima Kventina Tarantina, uskoro nam stiže i “Kill Bill 3”.

Kventin tarantino/Photo: YouTube printscreen
Kventin tarantino/Photo: YouTube printscreen

Kventin je u emisiji napomenuo kako je večerao sa Umom Turman baš prethodne noći u japanskom restoranu. On je istakao da ima ideju za radnju filma, ali nije želeo da detaljiše. Međutim, Tarantino je trenutno zauzet predstavom koju piše, kao i predstojećom televizijskom serijom od 5 epizoda, pa je moguće da nas treći deo franšize očekuje tek za nekoliko godina.

Ovaj režiser je poznat po slobodi da u svojim ostvarenjima prikaže sve što zamisli, pa obožavaoci iščekuju da će “Kill Bill 3” biti pun akcije i krvi, kao i prethodna dva dela.

Nadamo se da će nas uskoro obradovati i datumom premijere.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime