Ubijanje Bila u visokoj rezoluciji… “Kill Bill” za 20. rođendan dobija remasterizovano 4K izdanje

0
343
Uma Turman -Kventin Tarantino/screenshot
Oglasi

Holivudski studio Lionsgate objavio je da je sklopio partnerstvo s Kventinom Tarantinom za prava na distrubuciju za tri rediteljeva kultna filma – “Kill Bill” Vol. 1 i Vol 2. i “Jackie Brown”.

Kventin Tarantino: Ima mnogo lepih žena, ali Uma Turman je druga kategorija… ona je boginja

Uz to, najavljeno je i novo, remasterizovano 4K izdanje “Kill Billa” uoči 20. godišnjice filma krajem godine. Još nema reči o tome kakve će dodatke ta verzija uključivati.

– Počevši s ‘Reservoir Dogs’, favoritom biblioteke Lionsgatea gotovo 20 godina, povećali smo sada najveći holivudski portfolio Tarantinovih filmova tako da uključuje ‘Inglourious Basterds’, ‘Django Unchained’, ‘The Hateful Eight’ i ‘Death Proof’ uz filmove koje smo upravo odabrali – rekao je izvršni direktor Džon Felthajmer.

Tarantino otkrio da bi stvarno mogao da snimi “Kill Bill 3”, ali pre toga ima jednu sasvim ludu ideju…

Uz to, najavio je da će studio i Tarantinov tim kasnije ove godine proslaviti 20. godišnjicu filma “Kill Bill” s novim, remasterizovanm 4K izdanjem.

Većinu tih filmova prvobitno su objavili The Weinstein Company ili Miramax. Neki od tih filmova kasnije su postali dostupni pošto je The Weinstein Company bankrotirala kada je njenog osnivača Harvija Vajnstina na desetine žena optužilo za seksualno zlostavljanje, uznemiravanje i napad.

Mišel Jeo konačno otkrila zašto joj Tarantino nije dao ulogu u filmu ”Kill Bill”

Tarantinov najnoviji film, “Once Upon a Time in Hollywood”, objavio je Sony Pictures. Kao deo jedinstvenog dogovora, Tarantino će posle 30 godina dobiti vlasništvo nad osnovnim autorskim pravima tog Oskarom nagrađenog filma.

“Kill Bill” je najbolji film svih vremena… Kaže magazin Watch and listen

Reditelj je nedavno objavio knjigu “Cinema Speculation”, a trenutno radi na novom, verojatno svom poslednjem filmu “The Movie Critic”. Film, čija predprodukcija kreće sledećeg meseca, je smješten u Kaliforniju 1977. godine, a glavni lik zasnovan je na stvarnoj osobi.

“Kill Bill: Volume 1” (2003.), borilački je osvetnički triler s Umom Turman kao Nevestom, bivšim plaćenim ubicom u osvetničkom pohodu na bivše kolege i vođu Bila (Dejvid Karadin) koji su pokušali da je ubiju na dan venčanja. Njezin se pohod nastavlja i u 2. delu (2004.).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime