Home»Film»Mišel Jeo konačno otkrila zašto joj Tarantino nije dao ulogu u filmu ”Kill Bill”

Mišel Jeo konačno otkrila zašto joj Tarantino nije dao ulogu u filmu ”Kill Bill”

5
Shares
Pinterest Google+
Mišel jeo/Photo: movie posters
Mišel jeo/Photo: movie posters

Reditelj Kventin Tarantino svojevremeno je rekao kako je inspiraciju za svoj film “Kill Bill” iz 2003. godine našao u filmu “Supercop” u kojem su glavne uloge tumačili Mišel Jeo i Džeki Čen. Zato se, sasvim logično, nameće pitanje zašto Tarantino nije angažovao Mišel Jeo u filmu “Kill Bill”, naročito ako se zna da je u to vreme malezijska glumica bila na vrhuncu popularnosti, nakon što je glumila devojku Džejmsa Bonda u filmu “Sutra nikad ne umire”, kao i u hvaljenom “Pritajeni tigar i skriveni zmaj”.

UMA TURMAN: NE BIH DA RAZOČARAM FANOVE, ALI NASTAVAK FILMA “KILL BILL” ЈЕ JOŠ NA ČEKANJU…

U intervjuu za magazin Town & Country ona je objasnila zašto je Tarantino nije angažovao iako je izuzetno cenio kao glumicu.

– Postavila sam Kventinu to pitanje. On je vrlo pametan. Rekao mi je ‘Ko bi verovao da Uma Turman može tebe da izmlati? – izjavila je Mišel Jeo.

SVE IM DIRAJ, SAMO PAPU NEMOJ… UMETNIK U RIMU NAPRAVIO MURAL “KILL BILL” FRANJE, PA ZAVRŠIO U POLICIJI

Ona mu zbog toga nije zamerila, između ostalog i zato što ju je upravo Tarantino ohrabrivao da se vrati filmskom poslu iz kojeg se povukla 1996. godine zbog teške povrede leđa zadobijene na snimanju filma “The Stunt Woman”.

– Moram da priznam da je Kventin uporan. On je danas ono što jeste zato što je strastven i voli ono što radi, tako da me ubedio. Pomislila sam, možda još nije vreme da odustanem od glume.

“KILL BILL” JE NAJBOLJI FILM SVIH VREMENA… KAŽE MAGAZIN WATCH AND LISTEN

Inače, Mišel Jeo je malezijska glumica koja je prvu holivudsku ulogu imala u filmu “Sutra nikad ne umire”. Poslednjih godina njena karijera je dosegla nove vrhunce ulogama u filmovima “Crazy Rich Asians” iz 2018. posle čega je prošle godine usledio Marvelov hit “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” kao i ovogodišnji “Everything Everywhere All At Once”.

– Znate šta, uspela sam. Dugo sam čekala na ovo – izjavila je nedavno Mišel za britanski The Independent dodajući: – Neki ljudi čekaju celog života na priliku koja im se nikada ne ukaže. Ja sam bila strpljiva. Nikad nisam prestala da učim. Kada se prilika ukazala, ja sam bila spremna da pokažem svoje znanje.

Njen sledeći film je “Avatar: The Way of the Water”, nastavak velikog hita iz 2009. godine, koji u bioskope stiže 16. decembra.

Previous post

Danas nema Beer Festa... Poslednje veče festivala održaće se 22. avgusta

Next post

LIFFE... Leskovački internacionalni festival filmske režije od 15. do 20. septembra

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.