U čast Vlade Divljana… (ne)normalni i Zdenko Kolar ponovo u Botaničkoj bašti

0
144
(ne)normalni/ Photo: Jovan Volarević
Oglasi

Grupa (ne)normalni održaće 6. septembra u 20:00 časova koncert u čast Vlade Divljana u Botaničkoj bašti, a kao gost će učestvovati njegov dugogodišnji prijatelj i saradnik Zdenko Kolar.

Julski koncert u čast Vlede održan u Jevremovcu bio je rasprodat unapred, pa su (ne)normalni i Zdenko Kolar zakazali novi susret sa fanovima Divljanovog autorskog rada.

Zdenko Kolar/ Photo: AleX

Botanička bašta (jevremovac), koja se nalazi u nekadašnjem Divljanovom komšiluku, savršen je ambijent za posvetu tom velikom umetniku, a sudeći prema dosadašnjem interesovanju i nedovoljno prostran da primi sve one koji žele da čuju njegove pesme u specifičnim aranžmanima koje (ne)normalni pripremaju sa svojim brojnim gostima.

Deset muzičara će deliti scenu ovog puta, i to: Zdenko Kolar (bas gitara), Anja Aleksić (violina), Sara Vučenović (violončelo), Dušan Murišić (truba), Dušan Mamula (saksofon), Igor Martinko (gitara, harmonika), Nenad Jelenković (vokal i gitara), Miloš Jovanović (klavir), Branislav Pavlović (bas gitara) i Milan Jejina (bubnjevi).

Ulaznice za koncert po regularnoj ceni od 1800 dinara mogu da se kupe na prodajnim mestima Tickets.rs i online.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime