TRNJE VAS POZIVA NA BOOK&ROLL OPEN DAY #3… Pogledajte efektan promo video beogradskog benda

0
205
Oglasi
Book&Roll Open Day Promo
Book&Roll Open Day Promo

Beogradski pank/rok bend Trnje, jedan od učesnika Book&Roll Open Day #3 snimio je originalnu video pozivnicu za manifestaciju koja će biti održana narednog petka, 16. juna, u Čumićevim sokačetu.

Da podsetimo, reč je o multimedijalnom matine festivalu čiji je cilj da okupi mlade kreativne ljude iz svih oblasti urbane kulture. Kroz dešavanja u dnevnom programu (15 – 20h) u središtu nekadašnjeg tržnog centra, a sada urbanom Belgrade Design Districtu, mladi kreativci će predstaviti svoje radove, ali i imati priliku da prisustvuju dobrim svirkama, promocijama i radionicama iskusnih umetnika, i kroz druženje s njima steknu nova i dragocena iskustva iz oblasti kojom se bave i kulture uopšte.

Kad je o svirci reč, pored Trnja, od kojih očekujemo da potvrde zbog čega su baš oni pobedili na BARF-u, nastupe su do sada potvrdili Orkestar gitara Rok Cirkus koji na akustičnim gitarama praše kvalitetan rokenrol, kao i žestoka ekipa iz benda Plutonia. Book&Rollu će se tog petka pridružiti još jedan bend, a njihovo ime otkrićemo sutra.

Naravno, to je samo deo programa Book&Roll Open Day #3, a šta vas još sve čeka 16. juna u Čumiću, saznaćete narednih dana.

Do tada, pogledajte ovu sjajnu pozivnicu koju su snimili momci iz Trnja:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime