“Tri ne” od Sinka… i najava novog albuma

0
272
Oglasi
Sink/ Photo: AleX
Sink/ Photo: AleX

Beogradska grupa Sink objavila je novi video singl pod naslovom “Tri ne“, prvi sa predstojećeg albuma.

Najavljeni treći album “Koren“ biće objavljen početkom sledeće godine, a iz benda poručuju da će ovo biti prvo izdanje parcijalno objavljivano kroz pojedinačne singlove.

– Ovo je najkraća pesma na albumu i zato je nekako bilo logično da na ovaj način upoznamo publiku sa onim što će moći da očekuje na novom izdanju. Sam video je izmontiran od snimaka zableženih sa koncerta u Elektropioniru, kao mali podsetnik na sve ono što nam u ovom periodu nedostaje. Jako smo zadovoljni novim materijalom, gostovanjima, produkcijom, a nadamo se da će i publika uživati – kaže ekipa benda.

Sink/ Photo: AleX
Sink/ Photo: AleX

Sink je do sada objavio dva albuma – “Sve što nisam ja“ i “Pred stubom srama…“ a posle tri godine i promene pevača, očekujemo treće izdanje. 

Plivajući između više alternativinih pravaca bend je formirao svoj zvuk odan snažnim rifovima, neparnim ritmovima i pažljivo odabranim tekstovima koji ovaj bend čine prepoznatljivim na beogradskoj sceni.

Trenutnu postavu čine: Filip Trnavac ( vokal), Nebojša Radovanović (gitara), Dragan Miočinović (gitara), Dejan Bogdanović (bas) i Stefan Stančić (bubnjevi).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime