Tri najluđe godine u istoriji rokenerola… Pogledajte službeni trejler TV serije Denija Bojla o Sex Pistolsima

0
370
Oglasi
Pistol/Photo: promo FX
Pistol/Photo: promo FX

TV seriju “Pistol” kreirao je i napisao Kreg Pirs, a režirao Deni Bojl. Serija od šest epizoda premijerno će biti prikazana 31. maja.

Serija “Pistol” se zasniva na memoarima Stiva Džonsa “Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol” i uključuje glumačku ekipu koju čine Tobi Valas kao Džons, Džejkob Slejter kao Pol Kok, Ansona Bona kao Džon Lajdon i Kristijan Lis kao Glen Metlok.

DŽON LAJDON OČAJAN POSLE SUĐENJA S KOLEGAMA IZ SEX PISTOLSA: NA.EBAO SAM, TOTALNO SU ME FINANSIJSKI UNIŠTILI… HVALA,MOMCI!

U sinopsisu za seriju “Pistol” serija je opisana kao “rock n roll revolucija”: “Besna, besna oluja, a u središtu ove revolucije su Sex Pistols – a u središtu ove serije je osnivanje Sex Pistolsa člana i gitariste, Stiva Džonsa. Džonsovo urnebesno, emocionalno i ponekad srceparajuće putovanje vodi nas kroz kaleidoskopsko pričanje o tri epske i najhaotičnije godine u istoriji muzike. Ovo je priča o grupi pegavih, bučnih klinaca iz radničke klase  ‘bez budućnosti’, koji su uzdrmali dosadni, korumpirani establišment do srži, pretili da će srušiti vladu i zauvek promeniti muziku i kulturu.”

BIVŠI GITARISTA SEX PISTOLSA PRED VRHOVNIM SUDOM BRITANIJE: DŽONI ROTEN JE “TOTALNI KU**C”…

U seriji “Pistols” također glume Luis Partridž kao Sid Višiz, Sidni Čendler kao Krisi Hajnd, Talula Rajli kao Vivijen Vestvud, Mejsi Vilijams kao punk ikona Džordan, Ema Eplton kao Nensi Spungen i Tomas Brodi-Sangster kao Malkolm Meklaren.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime