Home»Muzika»Džon Lajdon očajan posle suđenja s kolegama iz Sex Pistolsa: Na.ebao sam, totalno su me finansijski uništili… Hvala,momci!

Džon Lajdon očajan posle suđenja s kolegama iz Sex Pistolsa: Na.ebao sam, totalno su me finansijski uništili… Hvala,momci!

Nemam više štednju, ne mogu da podignem kredit, nemam penziju. Nemam ništa... a Sex Pistols su postali vlasništvo Mikija jebenog Mausa

5
Shares
Pinterest Google+
Džon Lajdon/Photo: ITV/Shutterstock
Džon Lajdon/Photo: ITV/Shutterstock

Džon Lajdon, nekadašnji lider Sex Pistolsa, progovorio je otvoreno o svojim finansijskim problemima i priznao da su se oni drastično pogoršali pošto je prošlog meseca izgubio pravnu bitku protiv svojih bivših kolega iz benda.

Da podsetimo, Lajdona su tužili gitarista Stiv Džons i bubnjar Pol Kuk, pošto je odbio da licencira muziku grupe za predstojeću biografsku seriju Denija Bojla “Pistol”.

Prema advokatu Džonsa i Kuka, Edmundu Kulenu, bend se 1998. godine složio da se sve odluke o zahtevima za licenciranje mogu donositi na osnovu “pravila većine”, a to je i potvrđeno u presudi britanskog Višeg suda od 23. avgusta.

DŽON LAJDON IZGUBIO NA SUDU… U TV SERIJI “PISTOL” MOŽE DA SE KORISTI MUZIKA SEX PISTOLSA

Sada, u intervjuu za The Telegraph, Lajdon je svoje bivše kolege iz benda nazvao “zlim” i rekao da je “u ozbiljnoj finansijskoj propasti” posle sudskog spora.

– Nemam više štednju, ne mogu da podignem kredit, nemam penziju. Nemam ništa… Najebao sam i očajan sam na toliko različitih načina – rekao je Lajdon.

– Cela ova zbrka zbrke me je koštala milione – rekao je Lajdon o sudskom slučaju. – Takav odvratan, gadan napad; Nikada nisam očekivao da će Stiv, Pol i Glen (Metlok, originalni basista Sex Pistolsa) biti toliko zli. I nikada nismo ni sedeli i razgovarali o tome.

DŽON LAJDON: JA SAM SEX PISTOLS! KOMPOZITOR, PEVAČ, FRONTMEN… SVE! ODLUKA SUDA DA SNIMAJU SERIJU BEZ MOJE DOZVOLE JE SRAMOTA

Lajdon je takođe sugerisao da je od početka “namešten” s obzirom na to da će premijera “Pistola” biti predstavljena na kanalu FX kompanije Walt Disney.

– Ovo je postao novac kompanije Walt Disney protiv mene. Šta mislite ko će pobediti? – rekao je. – Sex Pistols su postali vlasništvo Mikija jebenog Mausa.

MEKO SRCE TVRDOG PANKERA… LAJDON PRVO POTKAČIO BRITANSKU KRALJICU, PA OBJASNIO ZAŠTO JE OSTAO UZ ŽENU KOJA IMA ALCHAJMERA

Lajdon je u intervjuu rekao da se brine da će njegovo finansijsko stanje uticati na zdravstveni tretman njegove supruge Nore, koja boluje od Alchajmerove bolesti “budući da su ukrali sav moj novac”.

– To je veoma ozbiljan problem – rekao je Lajdon. – Moraću da se potrudim da bih stekao nešto poput fundamentalno stabilnog okruženja za brigu o svojim najmilijima. Ovo su mi uradili. Hvala, momci!

HL/Izvor: nme.com

Previous post

Rasplakao se Bond, Džejms Bond... Evo kako se Danijel Krejg se oprostio od uloge tajnog agenta 007

Next post

Dejv Grol izlazi iz zone komfora: Sledeći album Foo Fightersa biće "luda prog-rock ploča"...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *