Tri Kapljice imaju novi spot… i zove se, normalno – “Jaka”

0
219
Oglasi
Tri kapljice/ Photo: Promoa
Tri kapljice/ Photo: Promoa

Tri Kapljice, ženski rok trio iz Novog Sada, objavile su svoj drugi po redu singl ispraćen video spotom. U pitanju je singl “Jaka” koji je publika već imala prilike da čuje u emisiji Bunt Rok Masters.

Pesma je snimana i producirana u studiju Do Re Mi, dok je za video bila zadužena ekipa Illegal Production, poznata po saradnji sa bendom Atheist Rap.

Tri kapljice/ Photo: Facebook @3kapljice
Tri kapljice/ Photo: Facebook @3kapljice

Njihov prvi singl “Hajde” pozicionirao ih je na mnoge domaće i regionalne top liste, a doveo ih je i do prvog mesta liste Twentilator – top lista regionalista zagrebačkog radija 808.

Posle prošlogodišnjeg plasmana u finale najvećeg regonalnog demo festivala Demofest u Banjaluci, Tri Kapljice su počele rad na svom albumu  prvencu koji će biti objavljen tokom 2017. godine za izdavačku kuću Lampshade Media.

Paralelno sa radom u studiju, odvijaju se i koncertne aktivnosti benda tako da će publika posle nastupa u Novom Sadu, Rumi, Bačkoj Palanci i Negotinu, uskoro biti u prilici da ih čuje i vidi u Šapcu 1. aprila u klubu Baro i 8. aprila u kikindskom Pabu J gde će nastupiti u društvu svojih iskusnijih sugrađana, benda Atheist Rap.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime