Rudimental za završnicu 10. Demofesta

0
232
Oglasi
Rudimental/ Photo: Promo
Rudimental/ Photo: Promo

Globalni muzički fenomen Rudimental svojim DJ setom uveličaće proslavu desetog rođendana banjalučkog Demofesta.

Ovo žurka je specijalni poklon festivala, a Rudimental DJ će svojim energičnim nastupom u subotu 22. jula obeležiti finalno veče Demofesta.

Osnovani su 2010. godine, a prvi album “Home” iz 2013. godine prodali su u više od pola miliona primeraka u prvih 12 meseci, što je uspelo svega nekolicini debi izdanja.

Rudimental/ Photo: Facebook @RudimentalUK
Rudimental/ Photo: Facebook @RudimentalUK

Sa rasprodatim turnejama i kao hedlajneri velikih festivala, ekipa iz istočnog Londona je približila svoj jedinstveni zvuk milionima ljudi širom sveta, istovremeno se pozicionirajući kao jedan od najuzbudljivijih živih nastupa koji se danas mogu čuti i videti.

Sa drugim albumom “We The Generation”, Rudimental se vratio na scenu 2015. godine. Od “Never Let You Go” i “I Will For Love”, obojene gospelom, preko reggae drum’n’bass hita “Love Ain’t Just A Word”, pa sve do saradnje sa Edom Širenom na “Bloodstream” i “Lay It All On Me”, album predstavlja suštinu ovog multikulturnog, multižanrovskog kolektiva – ljubav, mir i jedinstvo.

Najavom Rudimental DJ seta je zatvoren glavni program Demofesta, tokom kojeg će na “Basstion” bini nastupiti još i Marki Ramon, Ky-Mani Marli, Freemason, Funkerman i Dubioza kolektiv, dok će na “Beton” bini nastupati Lačni Franz, Edo Maajka, Bad Copy, kao i grupe Sopot, Shanghai Street Fight i Važno obavještenje.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime