Tradicionalni koncert grupe The Bestbeat na Kolarcu prvi put uživo na Youtubeu – danas u 11h

0
174
The Bestbeat (Kako se slušaju Bitlsi)/ Photo: AleX
Oglasi

Tradicionalni koncert grupe The Bestbeat, u okviru ciklusa Mala škola bontona – Kako se sluša koncert, biće prvi put uživo emitovan na Youtube kanalu Slušate Kolarac 24. 2. od 11 časova:

https://www.youtube.com/results?search_query=slusate+kolarac

Ciklus Mala škola bontona – Kako se sluša koncert, u organizaciji Centra za muziku Kolarčeve zadužbine, namenjen je najmlađoj publici i njihovim roditeljima sa idejom da decu na što zanimljiviji način uvede u svet muzike. Voditelj ovog jedinstvenog programa je Miloš Milovanović koji na veoma specifičan i originalan način decu vodi kroz ovaj program.

The-Bestbeat-24.-02.-2024.-u-11.00-1024×512

Na predstojećem koncertu mališani će imati priliku da se upoznaju sa muzikom legendarnog benda The Beatles u interpretaciji tribjut benda The Bestbeat, koji već 13 godina na Kolarac donose zvuk 60-ih godina.

Pored live prenosa najzanimljivijih koncerata u okviru Zadužbine, tokom prošle godine na Youtube kanalu Slušate Kolarac započeto je emitovanje novih formata – Kolarac podcast i Kolarac ArtBeat10, u okviru kojih se gledaoci mogu upoznati sa mnogobrojnim umetnicima iz zemlje i sveta.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime