Toni Ajomi odgovorio na poziv Ozija Ozborna da odsviraju zajedno poslednji koncert Black Sabbatha

0
1366
Black Sabbath/Photo: The End tour promo
Oglasi

Nakon što je Ozi Ozborn nedavno podelio svoje ambicije da poslednji put nastupi sa Black Sabbathom, gitarista Toni Ajomi je dao svoj “blagoslov” ovom planu.

Dok su i Ozborn i Ajomi zainteresovani da ponovo okupe bend, osoba koja drži karte u svojim rukama je bubnjar Bil Vord. Pošto je bio odsutan sa njihovog poslednjeg oproštaja zbog spora oko ugovora, koji je doveo do toga da je zamenjen na turneji, a potom i na njihovom poslednjem nastupu u Birmingemu, Ozborn želi da to uradi ponovo sa Vordom u pratnji.

Gizer Batler “otvoren za ideju” okupljanja Black Sabbath…

2017. Black Sabbath je izašao na scenu u Birmingem Areni, što je najavljeno kao njihovo poslednje zbogom, i odgovarajući način da svoju priču privedu kraju. Međutim, jedini aspekt koji je sprečio da koncert bude savršen je bilo odsustvo Varda.

Tokom podkasta “The Madhouse Chronicles” sa Bilijem Morisonom, par je razmišljao o koncertu sa Ozbornom, koji je podelio svoje žaljenje što Vord nije mogao da im se pridruži u njihovoj “labudovoj pesmi”, objašnjavajući:

– Da, ali bio sam tužan što Bil nije tamo. Mislim, Tomm Klufetos, moj bubnjar, uradio je odličan posao. Ali on nije Bill Vord.

Ova primedba podstakla je Morisona da se zapita da li je Ozborn zadovoljan “legendom o Black Sabbathu”, na šta je frontmen odgovorio:

– Ne, jer Black Sabbath nije završio. Nedovršeno je. Da su želeli da odrade još jednu svirku sa Bilom, iskoristio bih priliku.

Toni Ajomi o okupljanju Black Sabbath: Nikad ne reci nikad… već smo kršili obećanja

Prošle godine, Vord je odbacio tvrdnje Gizera Batlera da je pozvan da nastupi u Birmingemu sa ostatkom benda. On navodi da su njegovi menadžeri kontaktirali menadžere Black Sabbatha da se raspitaju da li žele ili ne žele da razgovaraju o mom učešću na turneji” i da mu je rečeno da “nema interesovanja”.

Bubnjar je takođe rekao da “ne bi želeo da svira samo jednu svirku kada sam potpuno sposoban za turneju” jer bi to “potvrdilo njihove neistinite izjave o mom zdravlju tako što bi odsvirao samo jednu svirku”.

Iako Vordovi komentari iz 2023. sugerišu da je još uvek nezadovoljan kako su se stvari odigrale, čudnije stvari su se dešavale u rokenrolu, a Ajomi bi sigurno bio srećan da se pridruži bendu.

Bubnjar Black Sabbatha Bil Vard napisao poemu o – pomfitu i majonezu

Govoreći u radio programu SiriusXM, “Trunk Nation With Eddie Trunk”, Ajomi je rekao da bi “svi” sugerisali da bend to radi isključivo zbog novca, ali on kaže da “to ne bi bio slučaj”. Dodao je:

– To bi bilo lepo uraditi, ali da li će se to dogoditi, to je druga stvar. Ali videćemo. Mislim, ko zna?

Međutim, slično kao Ozborn koji se povukao sa turneje zbog zdravstvenih problema, Ajomi nije voljan da se posveti “globalnoj ekspediciji”, napominjući:

– Moram na to da gledam realno u svojim godinama. Ne mogu da izađem i napravim dvogodišnju turneju kao što smo radili ranije. A da biste sastavili nešto kao originalni Sabbath ili ovo ili ono ili ono, morate to da radite dugo zbog cene svega.

Misteriozni “peti član” Black Sabbatha… Slavni gitarista otkrio svoje paranormalno iskustvo

S druge strane, on je svoju poruku zaključio rekavši:

– Ali bilo bi lepo, da, da se uradi jednokratno, ako se to ikada dogodi, da.

Iako trenutno ne postoje planovi za jednokratno okupljanje Black Sabbatha, sada su potrebni samo Vord i Batler da daju svoj pristanak.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime